سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیبانی:

موافق الحاق روستا‌ها به شیراز نیستم/اعلام لیست بلندبالایی از سازه‌های ناایمن

فرماندار شیراز در خصوص الحاق نشدن ۴۳ روستای واقع در حریم به کلانشهر شیراز گفت: در این خصوص کارگروهی شکل گرفته و در آن تصمیم گیری می‌شود البته موافق الحاق نیستم.

لطف الله شیبانی در نشست خبری از کاهش ٣٠ درصدی بودجه عمرانی امسال این شهرستان خبر داد و گفت: اعتبارات عمرانی شیراز علی رغم آنکه ٥٠ درصد از جمعیت فارس را در خود جای داده و ٧٠ درصد معضلات استان نیز در این شهر متمرکز است از ٣٤٥ میلیارد تومان سال گذشته به ٢٤٩ میلیارد کاهش داشته است.

فرماندار شهرستان شیراز گفت: این میزان اعتبار برای ایجاد انشعاب آب در یکی از روستا‌های این شهرستان هم کافی نیست.

او گفت: دغدغه اولیه و اساسی شهرستان شیراز موضوع اشتغال است، مشکل بیکاری و نیاز به اشتغال در همه خانواده‌ها امروز وجود دارد و به جوانی که سال‌ها زحمت خود را کشیده هنوز نمی‌توانیم بگوییم شغل در خور شانی برایش داریم.

شیبانی با تاکید بر اینکه حل دغدغه اشتغال تنها از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی امکان پذیر است، گفت: با عدد و رقم بودجه‌های دولتی امیدی به انجام حرکت‌های بزرگ نیست، لذا باید به دنبال این باشیم که بیشترین و بزرگترین پروژه‌ها را در سطح استان و شهرستان با مشارکت بخش خصوصی اجرا کنیم.

او گفت: در بخش آزادراه‌ها، راه‌ها، کمربندی و شروع به کار خط ریلی قطار شیراز-بوشهر کار عمرانی اساسی انجام نمی‌شود، لذا با مقیاس‌های برخورداری، سنجشی که انجام شده نشان داده که بسیاری از نقاط داخلی شهر شیراز از غیر برخوردارترین نقاط استان است.

فرماندار شیراز گفت: در بیخ گوش شیراز با فاصله هزار تا دو هزار متری روستا‌هایی در حریم قرار دارند که از امکانات اولیه محروم بوده و از کمبود زیر ساخت‌ها رنج می‌برند.

شیبانی یادآور شد: جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی می‌تواند گامی در راستای حل مشکلات خدماتی، ایجاد اشتغال و توسعه زیرساخت‌ها باشد.

او با بیان اینکه برابر آخرین راستی آزمایی‌ها در بحث نهضت ملی مسکن، ثبت نام برای ١٣٥ هزار واحد قطعی شده است، گفت: مکان یابی برای این تعداد واحد انجام شده و زمین مورد نیاز ٧٥ هزار از این تعداد در شهر شیراز تامین شده و در حال اخذ مجوزات قانونی و تهیه طرح است.

فرماندار شیراز گفت: در شهر جدید صدرا نیز عملیات اجرایی ١٥ هزار واحد از این تعداد در حال اجراست و با حمایت صندوق ملی و حل مشکلات در این بخش روند عملیات عمرانی این پروژه‌ها سرعت بیشتری خواهد گرفت.

شیبانی مهمترین چالش و مشکل اجتماعی شهرستان شیراز را معتادان متجاهر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ظرفیت تمام کمپ‌های دولتی و خصوصی تکمیل شده و شاهد وفور معتادان متجاهر در خیابان‌ها و مراکز مختلف هستیم.

او گفت: براساس بخشنامه وزیر کشور باید تا پایان شهریورماه تکلیف متعادان متجاهر در کلانشهر‌ها حل شود.

فرماندار شیراز با اشاره به اینکه احداث دومین اردوگاه ماده ١٦، جمع آوری معتادان متجاهر توسط سپاه فجر در دست اقدام است، گفت: این اردوگاه ظرف چند روز آینده وارد مدار بهره برداری می‌شود.

شیبانی تاکید کرد: وظیفه جمع آوری متکدیان خیابانی و معتادان متجاهر بر عهده شهرداری است.

او در خصوص اتباع بیگانه نیز گفت: طرحی از سوی وزارت کشور در قالب طرح سرشماری شناسایی اتباع بیگانه غیرمجاز در دستور کار قرار گرفته و کسانیکه در این طرح شرکت نکنند از نظر مقررات قانونی و سایت وزارت کشور، حضورشان غیرقانونی بوده و علاوه بر آنکه از گرفتن خدمات و ثبت نام فرزندانشان محروم می‌شوند، طرد آن‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت.

فرماندار شیراز در خصوص الحاق نشدن ٤٣ روستای واقع در حریم به کلانشهر شیراز گفت: در این خصوص کارگروهی شکل گرفته و در آن تصمیم گیری می‌شود. البته موافق الحاق نیستم؛ در بسیاری از این روستا‌ها ساخت سازها، تصرفات و تفکیک‌های انجام شده غیرمجاز بوده و مالکان در زمان تفکیک سهم خدمات را پرداخت نکرده اند.

او تاکید کرد: برای تعیین تکلیف و ساماندهی روستا‌های در حریم، بحث بازنگری طرح هادی روستا‌ها در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده در اطراف روستا‌های در حریم شهر شیراز خاکریز‌هایی ایجاد و با نصب تابلو اعلام شود که هرگونه ساخت و ساز خارج از خاکریز‌های محدوده ممنوع بوده و مشمول ساخت و ساز‌های غیرمجاز می‌شود.

فرماندار شیراز در خصوص سازه‌های ناایمن این شهرستان هم گفت: از سوی شهرداری و آتش نشانی لیست بلندبالایی به کمیته مربوطه اعلام شده، اما از شهر‌های خان زنیان، دشت ارژن و داریون هیچ موردی تاکنون معرفی نشده است.

شیبانی در خصوص آبیاری برخی از مزارع حریم شهرستان شیراز با فاضلاب گفت: این مسئله توسط شرکت آبفا در دست پیگیری است.

او گفت: کاهش سن اعتیاد واقعیتی است که در جامعه وجود دارد و برنامه‌های فرمانداری و استانداری به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی حل این چالش باشد، لذا آموزش و پرورش و تمام دستگاه‌های فرهنگی باید به میدان بیایند تا این مهم تعیین تکلیف شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.