رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: سازمان تعزیرات مرجع رسیدگی به تخلفات است و کشف تخلف در بازار وظیفه نهادهای دیگر است اما ما در کنار گشتهای مشترک در بازار هستیم و در ایام عید ۵۵ هزار گشت مشترک داشتیم.
وی افزود: در دورههای گذشته برداشت غلطی وجود داشت که هر واحد تولیدی حق دارد هر قیمتی که دوست دارد، روی محصول خود بگذارد و دولت نظارتی ندارد درحالی که مرجع صلاحیت دار قیمت گذاری سازمان حمایت از مصرف کننده است و سیاست جدید دولت جدید است که در این زمینه برخورد جدی کند.
اصانلو ادامه داد: بازرسی از ۱۲۹ واحد لبنیاتی توسط مدیران شعب تعزیرات ما انجام شد که در این بازرسیها تمام اقلام مورد بررسی قرار گرفت که از ۱۲۹ واحد لبنیاتی ۱۹ واحد لبنیاتی متخلف شناخته شدند که پرونده تخلفاتی تشکیل شد از این واحدهای متخلف، ۱۰ واحد جمعا به ۱۵۶ میلیارد تومان محکوم شدند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: قبلا در رسیدگی به تخلفات مجازاتها باردارنده نبود اما با مصوبه سران قوا مسیر دادرسی سرعت پیدا کرد و مجازاتها بازدارندگی بیشتری دارند و با این مصوبه توانستیم اختیار پلمب واحدهای متخلف را دریافت کنیم.
وی گفت: میزان وصولی محکومیتهای قطعی در سالهای گذشته کمتر از یک درصد بود، ولی امروز ما به بالای ۳۰ درصد رسیدیم.
این مقام مسئول در خصوص تخلفهای فروش بلیتهای هواپیمایی گفت: جلسات متعددی با مدیران شرکتهای هواپیمایی برگزار شد و آنها متعهد شدند که بیشتر از قیمت مصوب فروش انجام نشود؛ اکنون هم تخلفی از طرف شرکتهای هواپیمایی وجود ندارد و اگر تخلفی هست مربوط به آژانسهای هواپیمایی است.
اصانلو با اشاره به تخلف کلان دو شرکت هواپیمایی که اکثر پروازهای چارتری در اختیار دارند، گفت: پرونده تخلفاتی این دو شرکت در حال رسیدگی و یکی از این شرکتها در چهار ماه گذشته ۱۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی از مسیر چارتر پروازهای مسافرتی داشته است.
وی در خصوص بلیط هواپیما در ایام اربعین گفت: قیمت پرواز به مقصد نجف ۶ میلیون تومان است که سوی وزیر راه اعلام شده در صورتی که هر شرکت هواپیمایی از این مبلغ بالاتر فروش داشته باشد، قطعا تخلف است و برخورد قانونی میشود.