سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده هنگ مرزی قصرشیرین:

هیچ محدودیتی برای اعزام زائران از مرز رسمی خسروی وجود ندارد

مرزبان درجه یک و فرمانده هنگ مرزی قصرشیرین گفت: هیچ محدودیتی از نظر مرزبانی برای اعزام زائران از مرز رسمی خسروی وجود ندارد و نیروهای ما در شهرستان قصرشیرین با تمام توان در خدمت زائران اربعین حسینی خواهند بود.

سرهنگ «محمدباقر نجفی نژاد» روز یکشنبه در حاشیه اعزام اولین کاروان زائران عتبات عالیات در مرز رسمی خسروی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازگشایی مرز رسمی خسروی را به عنوان قدیمی ترین و اصلی ترین گذرگاه ورود زائران به عتبات عالیات به فال نیک می گیریم و امید است عزیمت زائران در طول سال و سال های آینده از این مرز تداوم داشته باشد.

وی اظهار داشت: نیروهای مرزبانی از سال ۹۸ تاکنون پیگیر تامین زیرساخت ها ی لازم برای تردد زائران اربعین حسینی بوده و تعاملاتی با کشور عراق داشتیم که با توجه به فروکش کردن ویروس کرونا شرایط برای پذیرش زوار در عراق فراهم شده است.

مرزبان درجه یک و فرمانده هنگ مرزی قصرشیرین در ادامه گفت: مرزبانی تعاملات بسیار خوبی با طرف عراقی با برگزاری جلسات هفتگی و روزانه برای هماهنگی های لازم جهت عزیمت زائران ایرانی انجام داده است.

سرهنگ نجفی نژاد ادامه داد: ما مفتخر به میزبانی زائران در مرز رسمی خسروی هستیم و هر قدر شمار زائران برای عزیمت به عتبات عالیات بیشتر باشد و راحت تر از مرز عزیمت و عبور کنند مایه خرسندی و خوشحالی نیروهای مرزبانی است.

وی گفت: اکنون امنیت در مرزهای ما کامل برقرار است و با هماهنگی و همکاری با سایر دستگاه های عضو ستاد اربعین تلاش می کنیم خدماتی در خور توجه به زوار ارائه دهیم.

به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه ایران به کربلاست؛ این مرز تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، کاظمین ۲۰۳، کربلا ۳۰۰، سامرا ۳۲۶ و نجف ۳۸۰ کیلومتر فاصله دارد. خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین در غرب کرمانشاه قرار دارد.

زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند.

زائرانی که از خسروی عازم عراق می شوند پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.