منصور شیشهفروش با اشاره به افزایش دما در یک هفته گذشته و مصرف برق گفت: اعمال محدودیت برق فعلاً در بخش صنعت، شهرکهای صنعتی، کارخانههای فولاد و سیمان توسط شرکت برق در حال انجام است و در بخش خانگی و صنوف اعمال قطعی برق انجام نشده است.
او افزود: همه ادارات موظف شدند مصرف برقشان را در ساعات اداری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به میزان مصرف مدت مشابه سال قبل کمتر کنند و در ساعات غیراداری نیز به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری و با اولویت روشناییهای غیرضروری و سامانههای سرمایشی کاهش دهند.
شیشهفروش با بیان اینکه ادارات، صنعت و مشترکان مختلف برق باید نسبت به تعدیل مصرف برق در سیستمهای سرمایشی، روشنایی ساختمان، معابر شهری، میادین، جادههای بین شهری و تابلوهای تبلیغاتی اقدام کنند، گفت: خاموش کردن تجهیزات برقی اضافی، مدیریت مصرف برق توسط همه مشترکان و راهاندازی مولدهای اضطراری برق به همه دستگاهها ابلاغ شده است.
اخطار به ۳۰۰ مشترک خانگی پر مصرف برق
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر استفاده از نور خورشید برای روشنایی اتاقها در طول روز و استفاده از لامپهای کم مصرف بیان کرد: شرکتهای برق موظف شدند نسبت به پایش و کنترل مصرف برق مشترکان اقدام کنند و در صورت عدم رعایت سقف تعیین شده، شرکتهای توزیع برق با اطلاعرسانی قبلی اخطار دهند و در صورت عدم رعایت، برق مشترکان قطع شود.
او با بیان اینکه گرمای هوا در چند هفته گذشته سبب افزایش مصرف برق در سطح استان شد، عنوان کرد: در هفته گذشته ۳۰۰ اخطار به مشترکان پرمصرف داده شد و ۴۰ مورد منجر به قطع موقت در بخش اداری شد.
شیشهفروش با تأکید بر اینکه شرکت توانیر کشور و وزارت نیرو باید در راستای توسعه نیروگاههای برق و افزایش توان تولید برق در استان اقدام کنند، ادامه داد: توسعه روشهای نوین با انرژیهای پاک مانند انرژی خورشیدی و بادی در دستور کار استان است، در استان اصفهان ۵۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی داریم، برنامهریزی شده که ۴ هزار مگاوات در دستور کار قرار بگیرد که در این راستا با سازمان انرژیهای تجدیدپذیر توافقنامه امضا شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان ۲ هزار مگاوات کمبود برق دارد و باید برای جبران کمبود برق در استان نیروگاه ایجاد شود، افزود: برنامهریزی شده فولاد مبارکه و بخشهای دیگر اجرای طرحهای احداث نیروگاه برق را دنبال کنند.
او با تأکید بر شناسایی و جمعآوری دستگاههای استخراج رمز ارز خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرحهای کاهش مصارف برق توسط تیمهای تخصصی شرکتهای توزیع برق از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۶۰۴ دستگاه ماینر تولید رمز ارز از ۶۰ مکان با توان تولید هزار و ۸۱۲ کیلو وات کشف و اقدامات قانونی در این زمینه انجام شده است.
منبع:فارس