محمدحسن زمانی گفت: از مجموع ۱۶ هزار هکتار باغ مرکبات شهرستان جهرم بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار به کشت لیموترش اختصاص یافته است.
او گفت: از رقمهای مهم تولید لیموترش در شهرستان به رقمهای لیموترش محلی (لیموی آب لیمو) و لیمو پرشین میتوان اشاره کرد.
زمانی گفت: شهرستان جهرم قطب مهم تولید این محصول در سطح استان و کشور است و بیش از ۱۰ درصد لیمویی تولیدی از باغات شهرستان جهرم جهت تازه خوری به بازار عرضه میشود و بقیه برای آبگیری (شامل لیموترش محلی) و همچنین سورت، بستهبندی و نگهداری در سردخانه (شامل لیمو لیسبون) به منظور صادرات به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود.
این مقام مسئول گفت: برداشت لیمو ترش در شهرستان جهرم از اواخر تیرماه با برداشت لیمو پرشین آغاز و با برداشت لیمو لیسبون در اواخر آبانماه پایان میپذیرد.
زمانی گفت: لیموترش شهرستان علاوه بر تأمین نیازهای داخلی بیشتر به کشورهای اروپایی، اوراسیا و حوزه خلیج فارس صادر میشود.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.