دکتر رضا شجاعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک در مورد کارتخوان مطب پزشکان مطالبی به شرح زیر بیان کرد.
وجود کارتخوان نه تنها در مطب پزشکان بلکه در کلیه صنوف اجباری است و در این خصوص، در حوزه وزارت بهداشت و معاونت درمان، سامانه ۱۹۰، برای پیگیری مواردی که از سوی مراجعین و خدمت گیرندگان گزارش میشود، وجود دارد.
درصورت وجود گزارشات مکرر در خصوص استفاده نکردن پزشکان از کارتخوان و درخواست وجه نقد برخوردهای لازم صورت میگیرد لذا مردم میتوانند شکایات خود را در این خصوص با سامانه ۱۹۰ به مسئولان انتقال بدهند.
در خصوص ثبت اینترنتی نسخ پزشکان، حرکت بزرگی انجام شده و نیازمند زیر ساختها و پهنای باند بسیار زیادی است و نمیتوان منکر وجود مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد شد با این حال، هر سیستمی در شروع کار مشکلاتی را همراه خود خواهد داشت.
با این وجود، درمورد بیماران اورژانسی یعنی بیمارانی که در سطحهای ۱ و ۲ و ۳ به بیمارستان مراجعه میکنند به هیچ عنوان خدمت رسانی به این بیماران، نیازمند صرف وقت برای ثبت نسخه الکترونیک نیست.
زمانی که بیمار بدحالی به اورژانس مراجعه میکنند، برای پذیرش و فرایند پرونده سازی نیز، فوت وقت نباید صورت گیرد ولیکن در خصوص بیماران سطح ۴ و ۵ که بیماران سرپایی ما هستند زمانی که مراجعه میکنند این ثبت باید انجام گیرد.
با وجود افزایش مراجعات به حوزههای وابسته به دانشگاه و مراکز درمانی امید است بیمههای سلامت و تامین اجتماعی با ایجاد زیر ساختها تمهیدات لازم را انجام داده تا مشکلاتی در خصوص سرعت وجود نداشته باشد.