آقای بهداد در سراب گفت: در راستای نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی نذورات دام مردم ۵۲ اکیپ سیار و ۲۶ تیم ثابت در مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی بر ذبح دامهای قربانی نظارت میکنند.
وی افزود: طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی ذبح دام در راستای ارتقای بهداشت عمومی جامعه و پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام اجرا میشود.
وی با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از استانهای کشور از مردم خواست حتی الامکان از گوشت دامهای ذبح شده در کشتارگاهها که تمام اصول بهداشتی در آنها رعایت میشود استفاده کنند.
وی ادامه داد: مردم در صورتی که خودشان اقدام به ذبح دام کنند حتما ۲۴ ساعت آن را برای از بین رفتن زمینه بیماری در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنند.