سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون سیاسی-امنیتی استانداری یزد:

ترمیم بند‌های خاکی برای جلوگیری از بحران‌های بعدی ضروری است

عزیزی گفت: اکنون برخی اقدامات برای ترمیم و تکمیل بند‌های خاکی اطراف روستا‌ها لازم است تا درصورت وقوع بارش‌های سنگین، مشکلی پیش نیاید.

علی اکبر عزیزی گفت: از سه روستای سیل زده شیطور، کوشک و باجگان بازدید و وضعیت آن‌ها را بررسی کردیم.

او گفت: در بعضی روستا‌ها از پل گرفته تا جاده‌ها تخریب و خسارات زیادی به منطقه وارد شده است که روستای باجگان به علت سنگلاخی بودن، سیل به همراه خود، سنگ‌های منطقه را به روستا آورده و به بدنه روستا و خانه‌ها خسارت وارد کرده است.

عزیزی گفت: اقدام گروه‌های چهادی ناحیه مقاومت بسیج بافق برای آواربرداری و تخلیه منازل از سنگ و گل و لای بسیار کمک کننده بوده است.

به گفته او خسارت جانی در این منطقه وجود نداشته است و ستاد بحرانگن در حال برآورد خسارت مالی وارد شده به روستا است.

معاون سیاسی-امنیتی استانداری یزد گفت: اقداماتی از جمله اعزام ماشین آلات به منطقه برای باز شدن مسیرها، محور‌های مواصلاتی و راه‌های روستایی نیز شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق انجام داده است.

مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق گفت: با اطلاع از وضعیت هوا، از چند روز قبل از شروع بارندگی، ستاد بحران تشکیل دادیم و در سه دسته شامل صیانت از مکان‌ها و معادن و مجموعه‌های تولیدی شرکت، مجموعه‌ها و مسیر‌های مشترک بین شرکت، فضا‌های شهری و روستا‌هایی و امدادرسانی‌های عام به منطقه، ظرفیت خود را تقسیم کردیم.

او گفت: ماشین آلات سبک و سنگین و نیرو‌های جهادی و فنی شرکت سنگ آهن مرکزی در قالب گروه‌های مختلف تقسیم شدند و در این مدت علاوه‌بر امدادرسانی در سطح شهرستان بافق، بازکردن مسیر‌ها و محور‌های مواصلاتی و کمک رسانی داوطلبانه در سطح استان نیز انجام شد.

حمیدیان گفت: ماشین آلات پیمانکار‌ها را نیز در مرحله دوم به کار گرفتیم و در حال حاضر در حال لیست کردن مشکلات مردم در سطح استان هستیم تا بتوانیم آن‌ها را حل و فصل کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۲۷ ۱۴ مرداد ۱۴۰۱
طراحی ها برای موارد سیلاب و سایر عوامل و حوادث طبیعی بایستی برای بدترین شرایط در نظر گرفته شود تا خرابی در پی نداشته باشد اگرچه مقدار هزینه عمرانی اولیه افزایش می یابد ولی فواید بعدی و همیشگی آن این امر را توجیه فنی می کند.