سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ادامه کاهش بهای نفت خام در بازار انرژی

بهای طلای سیاه در معاملات جهانی به دلیل نگرانی از کاهش مصرف در برخی کشور‌های بزرگ همچنان نزولی است.

برخی سرمایه گذاران بازار انرژی این روز‌ها به شدت نگران کاهش مصرف در برخی کشور‌های بزرگ و نیز افزایش عرضه نفت در جهان هستند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، معاملات آتی نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۹ سنت کاهش به ۹۹ دلار و ۷۴ سنت در هر بشکه رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۲۲ سنت کاهش، ۹۳ دلار و ۶۷ سنت در هر بشکه داد و ستد شد.

این کاهش در حالی رقم خورد که روز دوشنبه معاملات آتی نفت خام برنت به پایین‌ترین میزان خود یعنی ۹۹ دلار و ۹ سنت از ۱۵ جولای سال جاری تا به امروز رسیده بود. قیمت نفت خام آمریکا نیز روز گذشته به بشکه‌ای ۹۲ دلار و ۴۲ سنت رسیده بود که کمترین میزان ثبت شده از ۱۴ جولای تا به امروز است.

در روز‌های گذشته بازار انرژی شاهد بی ثباتی قیمت‌های نفت خام بوده چراکه سرمایه گذاران نگران رکود جهانی و عرضه نفت خام در معاملات جهانی هستند.

این نگرانی از رکود در بازار انرژی روز گذشته تشدید شد زیر نظرسنجی‌های انجام شده در آمریکا و اروپا نشان می‌دهد ممکن است در ماه‌های آینده تقاضا برای تولید نفت خام کاهش یابد.

همچنین به دلیل شیوع دوباره کرونا در برخی شهر‌های بزرگ چین و اعمال محدودیت‌های کرونایی تولید نفت خام روندی کاهشی به خود گرفته است.این افت قیمت در حالی رخ می‌دهد که سرمایه گذاران منتظر نتیجه جلسه اعضای سازمان کشور‌های صادرکننده نفت خام و متحدانش از جمله روسیه موسوم به اوپک پلاس و تصمیم گیری برای تولید نفت در ماه سپتامبر هستند.

همچنین روز گذشته وزارت انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد ذخایر نفت خام اضطراری این کشور در هفته گذشته ۴.۶ میلیون بشکه ماهش یافته و به پایین‌ترین سطح خود از سال ۱۹۸۵ رسیده است.

براساس داده‌های منتشر شده از سوی مقامات آمریکایی ذخایر استراتژیک نفت خام این کشور در هفته منتهی به ۲۹ ژوئیه به میزان ۴۶۹.۹ میلیون بشکه کاهش داشته که این میزان کمترین میزان ثبت شده در چند دهه اخیر است.

جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در ماه مارس برنامه‌ای را برای آزادسازی یک میلیون بشکه نفت خام در مدت شش ماه برای مبارزه با افزایش قیمت در بازار‌های جهانی را صادر کرد. این دستور بایدن تا به امروز نه تنها برخلاف هدف اولیه و مهم آن برای کنترل تورم در داخل آمریکا به این خواسته نرسیده بلکه تورم و فشار اقتصادی به بیشترین میزان خود در دهه‌های گذشته رسیده است. این داده‌ها را موسسات و سازمان‌های اعتباری و مالی در داخل آمریکا منتشر و داده‌های آن را تایید می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.