داریوش کریمی گفت: همزمان با آغاز بارندگی در استان و وقوع سیلاب، ۱۸ شهرستان درگیر این پدیده شدند و مجموع حادثه دیدگان به چهار هزارو ۸۳۳ نفر رسید.
وی ادامه داد: در عملیات هلال احمر در استان ۳۲۴ نیروی امدادگر حضور داشتند که با تلاش آنان ۱۲۰ مورد رفع آبگرفتگی خانه، ۵۴ مورد رهاسازی خودرو و یک هزار و ۱۶۹ مورد اسکان اضطراری انجام شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان اضافه کرد: توزیع ۱۸۷ بسته غذایی، ۲۰۲ تخته موکت، ۹۳۰ تخته پتو، بیش از ۴.۵ تُن نایلون، ۴۱ چادر اسکان و ۵۹ کفی چادر از دیگر اقدامات انجام گرفته در روزهای گذشته بود.
کریمی اظهارداشت: سیلاب اخیر در استان هیچ تلفات جانی و مفقودی نداشت و دلیل آن اقدامات پیشگیرانه به ویژه در شهرستانها و هماهنگی نهادهای مربوطه با نظارت مدیریت بحران بود.
وی خاطرنشان کرد: هفته گذشته با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال رگبار و باران شدید لحظهای، مکاتبات لازم با شهرستانهای استان انجام شد تا با تشکیل جلسات مدیریت بحران توان رویارویی با خطرات احتمالی ارتقاء یابد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان تصریح کرد: اکنون توزیع اقلام با جامعه عشایر همچنان ادامه دارد و معضل فعلی، مراجعه افراد متفرقه (ساکن در منازل و دارای کارت عشایری) برای دریافت اقلام است و ما نیز پس از بررسی نیاز و ضرورت، اقلام را در اختیار حادثه دیدگان قرار میدهیم.
بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد و بر همین اساس کشورمان جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود.
استان اصفهان اکنون سه هزار و ۸۷۵ نجاتگر و امدادگر، ۲۳ هزار عضو جوان و ۱۵ هزار داوطلب ثبت شده در سامانه دارد.