سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه گفت: عراق کشور بزرگ و مهم همسایه ماست و به صورت طبیعی تحولات جاری این کشور را با دقت و با حساسیت دنبال میکنیم؛ ایران همواره بر ثبات و اهمیت استقرار و امنیت این کشور مهم همسایه دوست و برادر تاکید داشته و دارد و معتقد است امنیت عراق امنیت ایران و منطقه است. به تحولات این کشور با حساسیت اهتمام داشته و مسائل را دنبال میکنیم.
به گفته ناصر کنعانی تحولات جاری که به نظر میرسد ناشی از اختلافات سیاسی داخل است جزو امور داخلی عراق تلقی میکنیم و معتقدیم جریانات و احزاب و تشکلهای سیاسی عراق میتوانند در چارچوب قانون اساسی و سازوکارهای قانونی این کشور و به روشهای مسالمت آمیز و توام با احترام متقابل از وضعیت جاری عبور کنند و با تشکیل دولت مردمی به توسعه و پیشرفت روزافزون عراق کمک کنند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان افزود: ایران همواره به انتخاب مردم عراق احترام گذاشته و میگذارد و تاکید میکند گفتوگو بهترین روش برای حل مشکلات داخلی این کشور است و معتقدیم ملت عراق با بلوغی که دارند و درایت و تدبیر رهبران عراق میتوانند از این مرحله به خوبی عبور کنند و شاهد ثبات و آرامش روزافزون در عراق باشیم.
ناصر کنعانی درباره سفر وزیر نیرو به افغانستان در خصوص حقآبه هیرمند نیز گفت: بحث حقآبه موضوع بسیار مهمی است، رئیس جمهور اخیرا تاکید مضاعفی بر بحث ضرورت پیگیری حقآبه ایران داشت.
سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد که اهتمام هیأت حاکمه سرپرستی در این خصوص نشانگر التزام مقامات این کشور به توافقات مشترک است. در وزارت خارجه موضوع را دنبال میکنیم وزیر خارجه بعد از تاکید و دستور رئیس جمهور با وزیر خارجه موقت افغانستان صحبت و بر این موضوع تأکید کرد.
ناصر کنعانی گفت: تحقق این امر به همکاری صادقانه طرفهای ما در کشور دوست افغانستان بستگی دارد و این را نشانه حسن نیت میدانیم که دوستان ما مایل هستند همکاری توام با تعامل سازنده را با ایران شکل دهند اما هنوز شاهد تحقق انتظارات ایران از برادران در افغانستان نیستیم و میزان آبی که واریز میشود ناچیز است و امیدواریم برادران در افغانستان به تعهدات خود عمل کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین درخصوص درگیری های مرزی اخیر در مرز ایران و افغانستان گفت: درگیری هایی که در مرز ایران و افغانستان به وجود می آید ناشی از عدم توجه و توجیه نادرست نیروهای مرزی افغانستان درباره حدود مرزی دو کشور است و این نیروها شناخت دقیقی از خطوط مرزی ما ندارند که باعث ایجاد سوء تفاهماتی می شود.
ناصر کنعانی تاکید کرد که نیروهای مرزبانی ایران با دقت به مرزها اشراف دارند اما ماهم انتظار داریم مقامات دولت موقت سرپرستی افغانستان نیروهای مرزی خود را توجیه کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره پذیرش تابعیت مضاعف از سوی ایران نیز گفت: ما بر اساس قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی شناسیم و با افرادی از این دست در چارچوب قانون مدنی خودمان به عنوان شهروند ایرانی عمل می کنیم.
ناصر کنعانی در ادامه یادآور شد ایران در ارتباط با زندانیان ایرانی در خارج از کشور انتظار دارد، دولت آمریکا شهروندان ایرانی را که صرفا به اتهام دور زدن تحریم های آمریکا بازداشت کرده را آزاد کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص آخرین تحولات مذاکرات لغو تحریمها نیز گفت: ایران همواره مبدع بوده و در مسیر مذاکره حضور داشته و ما روند مذاکره را منطقی و معقول برای رسیدن به توافق جامع، پایدار و تضمین کننده منافع جمهوری اسلامی ایران در چارچوب برجام به ویژه منافع اقتصادی ایران میدانیم.
ناصر کنعانی اضافه کرد: روزهای گذشته به طور جدی پیامهایی رد و بدل شد و آقای بورل متنی را مبتنی بر مذاکرات گذشته پیشنهاد داده و طرفها این را دریافت کردند و ایران هم این پیشنهادات را دریافت کرده است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: ما از هر ابتکاری که برای دستیابی به توافق کمک کننده باشد استقبال کرده و میکنیم و همواره واکنش مثبت نشان دادیم؛ بعد از تبادل پیامها در هفتههای اخیر که رخ داد و بررسیها روی متون پیشنهادی انجام شد این احتمال وجود دارد در آینده نزدیک بتوانیم در خصوص تعیین زمان مذاکرات به نتیجهای برسیم و احتمالا شاهد دور جدیدی از مذاکرات باشیم؛ باید تأکید کنم این بستگی کامل به اراده طرف مقابل مشخصا طرف آمریکایی دارد که برای دستیابی به توافق منطقی معقول و پایدار آمادگی خود را نشان دهد و از طرح موضوعات انحرافی خودداری کند.
ناصر کنعانی درخصوص اقدامات وزارت امور خارجه برای کمک به تیم ملی در جهت حضور بهتر در مسابقات جام جهانی قطر گفت: مشکلات سر راه تیم ملی برای حضور در جام جهانی در جلسات ما و مسئولان ذیربط مطرح شد و قرار شد هر دستگاهی متناسب اب وظیفه تعریف شده بخشی از کار رابه عهده بگیرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: سفارت ما در قطر بخش قابل توجهی از ظرفیت خود را در جهت حضور بهتر تیم ملی در جام جهانی به کار گرفته و اگر در این زمینه نیاز به رایزنی باشد آمادگی داریم تا این کار را انجام دهیم چراکه وزارت امور خارجه به صورت فعال برای حضور بهتر تیم ملی در جام جهانی در کنار وزارت ورزش حضور دارد.
ناصر کنعانی درباره تامین سوخت لبنان توسط ایران نیز گفت: در جریان شرایط سخت مردم لبنان هستیم که ناشی از سیاستهای غلطی است که برخی دولتها در ارتباط با این کشور در پیش گرفتند و مبتنی بر سیاستهای غلط منطقهای خود شرایط اقتصادی لبنان را به گونهای رقم زدند که مردم این کشور در رنج هستند؛ ما از این وضعیت متاثر و ناراحت هستیم و اگر امکان و توانی داشته باشیم به ملت و دولت لبنان در چارچوب مناسبات دوستانه و برادرانه کمک کنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: به عنوان کشور دوست لبنان علاقهمندیم برای بهبود شرایط اقتصادی این کشور نقش سازنده ای ایفا و از ظرفیتهای خود استفاده کنیم. چنانچه درخواست رسمی از سوی دولت لبنان به ایران ارائه شود ایران هم با نگاه مثبتی که برای کمک به کشورهای دوست در منطقه از جمله لبنان آمادگی دارد تامین سوخت را با مقامات دولت لبنان گفتوگو کند.
ناصر کنعانی در پایان درخصوص روابط ایران و دیگر کشورهای منطقه ابتدا از اردن شروع کرد و با بیان اینکه رابطه مستقیم دوجانبه ای با اردن داریم و سفارتخانهها بین دو کشور برقرار و فعال است، گفت: امکان گفتوگوهای دیپلماتیک بین دو کشور وجود دارد، ارتباطات تلفنی بین وزرای امور خارجه دو کشور ایران و اردن برقرار بوده و از هر تلاش و اقدام عملی از سوی کشورهای دوست منطقه برای توسعه مناسبات استقبال میکنیم.
مذاکرات ایران و عربستان نیز پرسش دیگری بود و سخنگوی وزارت امور خارجه در این باره گفت: اراده مثبت در دو طرف دیده میشود که ما فاز جدیدی از گفتوگوها را بین دو کشور با نقش مثبت برادران در عراق آغاز کنیم؛ زمان دقیقی برای مرحله جدید گفتوگوها تعیین نشده امیدواریم شرایط در عراق به صورت مثبت پیش برود و دوستان در عراق نقش سازنده قبلی را در این چارچوب ایفا کنند.
ناصر کنعانی درباره خبر منتشر شده مبنی بر پنج شرط امارات برای ایران به منظور ارتقای روابط گفت: سفارتخانههای دو کشور در تهران و ابوظبی فعال هستند و شاهد شکل گیری یک فضای مثبت سیاسی در روابط دو کشور بودیم و مقامات دولت امارات مواضع مثبتی داشتند و اعلام کردند امارات تصمیم گرفته سفیر خود را به تهران اعزام کنند؛ در ارتباط با امارات وضعیت ما رو به جلو است و پیش بینی میکنیم در فضای مثبت سیاسی در منطقه در روابط با امارات شاهد ارتقای روابط دیپلماتیک و تعمیق و توسعه روابط دوجانبه باشیم.
روزانه میلیاردها تومن سوخت و ارد و آب و برق و گاز صرف اینا میشه که اگه نباشن ۱ میلیون خونه خالی میشه.جنایت و ترور و قاچاق کم میشه
مصرف هم پایین میاد
ما قطر و نروژ نیستیم مهمون نوازی کنیم خودمون اینهمه مشکل و فقیر داریم
بعد جالبه اومدیم به طالبان التماس میکنیم یکدهم همین آب رو بهمون بده
مصرف روزانه استاندارد آب ۲۰۰ لیتر برای هر انسانه که ما نصفشو حساب کردیم
پیامبر مهربانی باشدت باکفار وزبان نفمهایی مثل اینا طالبان رفتار میکرد با مجاهدین با مهربانی بابا باید بازبان زور خودشون بهشون بفهملنید اینجا ایرلنه نمیدونم چرا ببه اینها رو میدید کمک براشون میفرستید درسته مسلملن به فکر هر کجا مظلومه باید به دادشون برسه
چون شما اول طبق قانون رفتار نمیکنید بعدا سوارمون شدن تازه میخواهین قانونی عمل کنید چه این طالبان قاتل وچه کشورهای دوست مثل عراق وکشورهای دیگه تازه ادمشون کردیم تازه به ما قانون وتحکم یاد میدن
بااین اندیشه اش
مثال عوام درخصوص معجزات پیامبر
یارو ازپیامبر ( ص)برای ا یمان آوردن به اسلام
در جا از پیامبر معجزه میخواست اگر شما راست میگید
وخدا را به نشان بده اینگونه فهمیدن به نظر من نفهمیدن
بهتر است این چنین فهمیدنی به نظر من طالبان نماینده
مردم افغانستان نیستند چرا که نماینده مردم باید راهبر باشد
نه اینکه مردم را کور کورانه حرف مفت نشخوار بکند
این دومین بار که داره ابرو ریزی میکنه
از شهرشان نزارن بیاد بیرون
همونجا یه عروسک بزرگ بخرم براش مشت بزنه بهش برنده بشه
(شما اولش سعی کن مسولان خودمونو قانع کن که عمرا قبول کنن حتی حقابه کوچولو برای نابود نشدن بدهند و بعدش بریم مسولان کشورهای همسایه رو قانع کنیم... ) البته بله چشم میگن ولی همچین برعکسشو عمل میکنن که معادلات ریاضی هم از حساب خیانتش عاجز میمونه نه برسه به کشورهای همسایه.
لطفاً با کلمات بازی نکنید،
ما گروه تروریستی طالبان را به رسمیت نمی شناسیم.
حتما خیلی میسوزی
باید یه جور دیگه توجیح بشه
متوجه اید..
محصول کم آب بر بکار ،
مثلا خشخاش ،
حتما با این کار از یرانه نقدی افغانستان بهره مند خواهیم شد ،
پیمان اشراقی.
اگر سواد داشتی در متن ، یک کلمه برای تو مشکل نمی شد که نتوانی بخوانی