سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی برای ایمنی مقابل سیل

سازمان بهداشت جهانی در پی بارش‌های سیل آسا، نکاتی را برای حفظ ایمنی بیشتر در برابر خطرات احتمالی سیل مطرح کرد.

شرایط بروز سیل پیامد‌های مختلفی به دنبال دارد. در کنار ویرانی منازل و اماکن مختلف مواد غذایی نیز در مسیر سیل از بین می‌روند؛ ضمن این که به علت عبور سیل از مکان‌های مختلف ابتلا به بیماری‌های مختلف نیز دور از ذهن نیست.

بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی برای محافظت در برابر خطرات ناشی از سیل، باید علائم هشدار و مسیر‌های تخلیه محله خود را بشناسید و از مناطق مستعد سیلاب و رانش زمین مطلع باشید.

بر اساس این گزارش با رعایت نکاتی که در ادامه این مطلب آمده اند، به هنگام وقوع سیل با این اقدامات سلامت خود را حفظ کنید.

ترویج اقدامات بهداشتی مناسب و روش‌های بهداشتی آماده سازی غذا

از آب سیل برای شستن ظروف، مسواک زدن یا شستن و پختن غذا استفاده نکنید و اگر با آب سیل در تماس بوده‌اید، دست و بدن خود را با آب و صابون بشویید.

تمیز کردن خانه به شکلی ایمن پس از آبگرفتگی

هر چیزی که قابل شست و شو و تمیزکردن با محلول سفید کننده نباشد (مثل بالشت و تشک) را دور بیندازید.

همه دیوارها، کف‌ها و سطوح دیگر را با آب و صابون و همچنین محلول سفید کننده تمیز کنید.

محافظت در مقابل پشه

اگر در منطقه سکونت شما آب راکد وجود دارد از مواد دافع پشه استفاده کرده و آن را طبق دستورالعمل مندرج روی بسته بندی محصول به لباس یا بدن خود بمالید.

شلوار و پیراهن آستین بلند پوشیده و زیر پشه بند بخوابید.

دور ریختن غذا‌هایی که با سیلاب در تماس بوده‌اند

خوردن غذایی که با سیلاب در تماس بوده است, بهداشتی نیست و خطر بیماری‌های با منشاء آب آلوده را افزایش می‌دهد؛ بنا بر این هر غذایی که با سیلاب در تماس بوده  است را باید دور ریخت.

خودداری از تردد پیاده یا با ماشین در مناطق سیل زده یا دچار آب گرفتگی

حتی کمترین میزان آب نیز می‌تواند خطرات چشمگیری برای خودرو‌ها به همراه داشته باشد.

ممکن است سیم‌های برق در آب افتاده باشند یا آب حاوی مواد شیمیایی خطرناک باشد.

همچنین سیل به راحتی می‌تواند انسان و ماشین را با خود ببرد.

کلردار کردن یا جوشاندن آب برای نوشیدن یا پختن غذا

تامین مستمر آب آشامیدنی سالم مهمترین اقدام برای کاهش خطر شیوع بیماری‌های با منشاء آب آلوده در مناطق سیل زده است؛ بنابراین کلردار کردن یا جوشاندن آب برای نوشیدن یا پختن غذا در این مناطق ضروری است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.