سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح ۱۲۵۰ هزار تنی پرورش ماهی در قفس در تنگستان به بهره برداری رسید

طرح پرورش ماهی در قفس با ظرفیت هزار و ۲۵۰ تن در قالب ۱۰ قفس که با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه و بخش خصوصی اجرا شده است، در بندر رستمی شهرستان تنگستان به بهره‌برداری رسید.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در حاشیه آیین بهره‌برداری از طرح هزار و ۲۵۰ تنی پرورش ماهی در قفس، گفت: رهبر معظم انقلاب مدت‌ها است بر ضرورت اقتصاد دریا محور به‌ویژه در جنوب کشور تاکید کرده‌اند و در همین زمینه امروز سازمان اوقاف و امور خیریه اقدام به اجرای طرح هزار و ۲۵۰ تنی پرورش ماهی در ۱۰ قفس کرده است.

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی افزود: این طرح به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اجرا شده است و به‌عنوان نقطه شروع به شمار می‌رود و امکان تبدیل آن به یک مجموعه پنج هزار تنی وجود دارد.

او گفت: آبزی پروری سهم ایران از خلیج فارس است و باید از این خطه چند هزار کیلومتری در شمال خلیج فارس که آب آن شفاف و بهتر از جنوب این آبراه بین‌المللی است و مملو از املاح است برای پرورش آبزیانی که مستعد این منطقه هستند، استفاده کرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور می‌گوید: تلاش می‌شود موقوفات دیگر نیز به سمت سهیم شدن در این کار اقتصادی برای تقویت اقتصاد درون‌زا هدایت شوند.

استاندار بوشهر هم گفت: آبزی پروری و پرورش ماهی در قفس به‌عنوان صنعتی نوپا یکی از ابعاد اقتصاد دریا محور به شمار می‌رود.

احمد محمدی‌زاده افزود: با اضافه شدن این مجموعه پرورش ماهی در قفس، ظرفیت استان بوشهر در این بخش به هفت هزار تن افزایش یافته است که فرصت مناسبی برای اشتغال و سرمایه‌گذاری و تولید به شمار می‌رود.

وی گفت: براساس دستور رئیس جمهور تولید ماهی در قفس در استان بوشهر باید در یک دوره چهار ساله به ۶۰ هزار تن برسد و خوشحال هستیم که در یک دوره یک ساله بخشی از برنامه تعیین شده در استان محقق شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.