سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جای خالی مهارت آموزی در دانشگاه ها و مراکز علمی

مدیرکل فنی و حرفه‌ای قم گفت: دانشگاه‌ ها و مراکز علمی مهارت‌ های لازم برای ورود افراد به بازار کار را ارائه نمی‌دهند.

 محمود تقی پور،مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم، اهمیت ترویج آموزش‌های مهارتی را موردتوجه قرار داد و گفت: در ۷ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای قم آموزش‌های مهارتی در رسته‌های مختلف شغلی بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی ارائه می‌شود.

 او افزود: باید خروجی دانشگاه‌ها رابطه مستقیمی با بازار کار داشته باشد درحالی‌که امروز چنین چیزی در سطح مراکز آکادمیک احساس نمی‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم اضافه کرد: در شرایط کنونی به دلیل اینکه دانشگاه‌ ها و مراکز علمی مهارت‌ های لازم برای ورود افراد به بازار کار را ارائه نمی‌دهند، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مشکلات مهارتی و عملیاتی در ایجاد اشتغال مواجه می‌شوند.

او ادامه داد: در قم همچنین ۲۸۰ مرکز غیردولتی در حوزه آموزش‌ های مهارتی مشغول فعالیت هستند که حمایت از آن‌ها می‌تواند مسیر بهبود شرایط اشتغال را بهتر کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم می گوید: یکی از مزیت‌های مهم آموزش‌ های مهارتی فنی حرفه‌ای عبور از مدرک‌گرایی صرف و آماده‌سازی افراد برای ورود به بازار کار است.

به گفته او حدود ۵۰ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای تکمیل نیاز‌های بازار کار، آموزش‌های مهارتی دیگری را در سطح مراکز فنی حرفه‌ای می‌گذرانند.

تقی پور گفت: در دولت سیزدهم نگاه خوبی به آموزش فنی حرفه‌ای شده است، اما برای ایجاد بستر لازم مهارت افزایی لازم است تا زیرساخت‌های بیشتری فراهم شود.

او در پایان بابیان اینکه مهارت محوری رابطه مستقیمی با ورود افراد به بازار کار دارد، گفت: آموزش‌های مهارتی و آماده‌سازی افراد برای خوداشتغالی روند امیدوارکننده‌ای در قم دارد.

از ۶ تا ۱۲ مرداد در تقویم کشور به‌عنوان هفته ملی مهارت نام‌گذاری شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.