حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۵۵ میلیون قطعه جوجه ریزی از ابتدای امسال تا پایان تیر در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام گرفت و ۱۰۲ هزار تن گوشت مرغ آماده پخت تولید و به بازار عرضه شد.
او افزود: علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان استان (۲۹ هزار تن)، مازاد تولید گوشت مرغ استان به مقدار ۷۳ هزار تن معادل ۷۰ درصد کل تولید به سایر استانهای کشور بویژه استان تهران صادر شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تعداد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ طی در این مدت امسال نسبت به مدت مشابه پارسال نشان دهنده افزایش ۹ درصدی تولید گوشت مرغ است.