سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ۶۶ درصدی میزان پرشدگی سد‌های اصفهان

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: بررسی وضعیت سدهای استان نشان می‌دهد که میزان پرشدگی سدهای استان نسبت به میانگین بلند مدت با کاهشی معادل ۶۶ درصد مواجه بوده است.

احسان‌اله امینی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره آبی ۶ سد بزرگ استان اصفهان تا پایان تیرماه امسال گفت: ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود با ظرفیت نرمال یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون متر مکعب امروز به ۲۸۷ میلیون مترمکعب رسید.

وی با بیان این که ذخیره آبی سد زاینده‌رود نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد کاهش داشته است، افزود: در مقایسه با بلندمدت (۵۰ سال)، ذخیره آب این سد ۶۹ درصد کاهش یافته است.

امینی با اشاره به وضعیت سد گلپایگان گفت: این سد در حال حاضر ۱۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره داشته است و حجم آن نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه ۲۸ درصد افزایش و در مقایسه با بلندمدت ۴۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با بیان اینکه ذخیره سد قره‌آقاچ سمیرم به ۲۱ میلیون مترمکعب رسیده است، بیان کرد: ذخیره سد حنای سمیرم تا امروز به ۶.۸ میلیون مترمکعب رسیده است، حجم این سد نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد کاهش و در مقایسه با بلند مدت ۳۸ درصد کاهش ذخیره آبی دارد.

وی با اشاره به اینکه سد خمیران در تیران و کرون تا امروز ۴.۱ میلیون مترمکعب ذخیره آبی داشته است که نسبت به سال گذشته ۵ درصد کاهش داشته است، ادامه داد: سد باغکل واقع در خوانسار نیز هم اکنون ۱.۷ میلیون مترمکعب آب دارد و بر این اساس حجم آبی سد باغکل در مقایسه با سال قبل ۲۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

امینی با اشاره به اینکه میزان پرشدگی سد‌های استان ۲۵ درصد است، خاطر نشان کرد: مجموع ذخیره آب سد‌های بزرگ استان اصفهان ۳۳۵ میلیون مترمکعب است.

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اضافه کرد: بررسی وضعیت سد‌های استان نشان می‌دهد که میزان پرشدگی سد‌ها نسبت به میانگین بلند مدت با کاهشی معادل ۶۶ درصد مواجه بوده است.

وی با تأکید بر وضعیت منابع آب استان خواستار صرفه‌جویی در مصرف آب در همه بخش‌های استان شد و خاطرنشان کرد: صرفه‌جویی و استفاده بهینه از آب را در همه بخش‌ها از جمله آب شرب، صنایع، کشاورزی ضروری است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.