سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش روش پخت كتلت ماهی با سس سير + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه كتلت ماهی با سس سير را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه كتلت ماهی با سس سير دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

ماهی قزل آلا فیله شده 500 گرم، سیب زمینی 2 عدد، گشنیز 1 دسته کوچک، پیاز 1 عدد، سیر 2 حبه، آرد سفید 3 ق س، شنبلیله 1 ق چ، پودر لیمو 1 ق چ، نمک 2 ق چ، فلفل سیاه و ادویه کاری به میزان لازم، آرد سوخاری 1 لیوان، روغن سرخ کردنی مقداری

مواد لازم سس سیر:

روغن زیتون یا روغن پخت و پز 3 ق س، سیر له شده 6 تا 7 حبه، فلفل قرمز پرک 2 ق س، نمک 1 ق چ، شکر 2 ق س، سرکه سفید 4 ق س، نشاسته ذرت 2 ق س، آب 1 لیوان

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله كتلت ماهی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.