سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار کرمان مطرح کرد؛

طرح‌های مصوب کرمان برای سفر ریاست جمهوری در ۴ حوزه

فداکار گفت: ۴ حوزه بهداشت و درمان، راه و شهرسازی، آب شرب و برق اهم طرح‌های مصوب استان کرمان برای سفر ریاست جمهوری خواهد بود.

محمدمهدی فداکار عصر پنجشنبه ۳۰ تیر ماه در جلسه شورای اداری شهرستان عنبرآباد گفت: بخشی از طرح ها برای حل مشکلات شهرستان عنبرآباد در سفر ریاست جمهوری به استان مصوب خواهد شد و تاکنون ۲ جلسه در این رابطه داشته‌ایم و طرح‌ها در حال تصویب هستند.

او می گوید: برای تکمیل بیمارستان عنبرآباد و خانه‌های بهداشت و جایگزین کردن بیمارستان آیت الله کاشانی جیرفت اعتبار  کنار گذاشته شده که در سفر ریاست جمهوری مطرح می‌شود.

به گفته فداکار در حوزه راه‌های اصلی و روستایی شمال و جنوب استان کرمانی نیز اعتبار خوبی در سفر ریاست جمهوری گذاشته شده است.

او گفت:  توسعه اهمیت دارد؛ اما نباید به محیط زیست آسیب وارد کند؛ ولی محیط زیست هم نباید مانع توسعه باشد.

استاندار کرمان می گوید: آینده صنعت و معدن منطقه جنوب خوب خواهد بود و این منطقه از وضعیت صرف کشاورزی خارج خواهد شد و با مستقل شدن اداره کل صنعت و معدن جنوب، شاهد اثرات مثبت آن هستیم.

او گفت: پیگیری برای تأمین زمین شهرک صنعتی شماره ۲ در عنبرآباد مورد تاکید است و کارخانه سیمان در جنوب یک ضرورت است؛ چون هم دسترسی به دریا و صادرات را دارد و هم جمعیت جنوب را پوشش می‌دهد.

به گفته فداکار فعال شدن پایانه صادراتی محصولات کشاورزی جیرفت با همکاری اتاق بازرگانی و بخش خصوصی مورد تاکید است و اثرات مثبت فعال شدن این مجموعه برای همه منطقه خواهد بود.

به گفته او  وظیفه ما است که اول از همه اشتغال موجود را حفظ کنیم و در مرحله بعد به دنبال ایجاد اشتغال‌های جدید برویم.

یزدان افشاری پور، سرپرست فرمانداری عنبرآباد نیز در این جلسه گفت:  سالانه ۷۰۰ هزار تن محصول کشاورزی در  شهرستان عنبرآباد،  تولید می شود و ۴۱۰ هکتار گلخانه‌های محصولات کشاورزی، موقعیت ممتازی را برای عنبرآباد فراهم کرده است.

او می گوید: ۴۴ واحد سردخانه با ظرفیت ۷۰ هزار تن، بزرگ ترین بازار خرما را در شهرستان عنبرآباد ایجاد کرده است.

افشاری‌پور خواستار تعیین معین اقتصادی قوی برای شهرستان عنبرآباد شد و تسریع در روند بهره‌برداری از معدن مس کِرور، راه‌اندازی شعبه دوم یکی از بانک‌های عامل، احداث شهرک صنعتی شماره ۲ با توجه به درخواست زمین از سوی سرمایه‌گذاران را ضروری برشمرد.

او گفت: ۳۲ کیلومتر راه روستایی در شهرستان عنبرآباد زیرسازی شده و آماده آسفالت است.

به گفته سرپرست فرمانداری عنبرآباد ایجاد راه دسترسی مناسب به امجز تنها روستای گردشگری شهرستان عنبرآباد مورد تاکید است و راه دسترسی این منطقه گردشگری، ۱۴ سال قبل کلنگ‌زنی شده؛ اما هنوز از آن بهره‌برداری نشده است.

او می‌گوید: ساخت محور نرگسان به عنوان یکی از محروم‌ترین دهستان‌های کشور اهمیت دارد و شهرستان به یک دستگاه بلدوزر برای راه‌های دسترسی به مناطق عشایری نیاز دارد.

به گفته حجت‌الاسلام حمید بامری، امام جمعه عنبرآباد اهم طرح‌های شهرستان توجه ویژه به گلزار شهدای گمنام به عنوان مکان فرهنگی، مذهبی و معنوی، طرح توسعه کتابخانه عمومی، تکمیل بیمارستان و نگاه ویژه به مبلمان شهری عنبرآباد است.

او می‌گوید: وضعیت معابر و کوچه‌های عنبرآباد نامطلوب است و تسریع در استفاده از ظرفیت معادن شهرستان و احداث خانه‌های عالم نیز ضروری است.

همچنین ذبیح‌الله اعظمی، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: عنبرآباد قطب کشاورزی و مهم‌ترین بازار خرمای جنوب کرمان است و خواستار برگزاری جشنواره خرمای کلوته و مرداسنگ در این شهرستان هستیم.

او از قرارگیری بیمارستان عنبرآباد در مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمان خبر داد و گفت: پل‌های گزآباد و توکل‌آباد نیز با پیگیری استاندار ادامه می‌یابند.

به گفته اعظمی تعیین و تکلیف شرکت نیلی صنعت نیز مورد تاکید است؛ زیرا ۳ سال است که هیچ تغییری در وضعیت این کارخانه صورت نگرفته در صورتی که اگر دستگاه‌های موجود خود را راه‌اندازی کند، برای جنوب استان  کرمان کافی خواهد بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.