سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با انتخاب های هوشمند در دام مافیای کنکور نخواهید افتاد؛

تکنیک های معجزه آسا برای قبولی ۱۰۰ درصدی داوطلبان کنکور سراسری

یک مشاور تخصصی کنکور گفت: داوطلبان در انتخاب رشته باید به علایق توجه کنند و فریب افراد سودجو را نخورند.

انتخاب رشته حساس ترین مرحله سرنوشت ساز برای تمام داوطلبان کنکوری است؛ چرا که ملاک آینده افراد در جذب بازار کار خواهد بود و هر اشتباهی در آن می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.

خیلی از خانواده ها در این زمان استرس های زیادی دارند و احتمال دارد که برای سرکوب کردن اضطراب خود به هر مشاوری روی بیاورند؛ اما مهم ترین کار قبل از انتخاب رشته، پیدا کردن مشاوران منطقی و با تجربه است تا در دام افراد سودجو نیفتید و پول و وقتتان هم هدر نرود.

در ادامه تکنیک های طلایی انتخاب رشته را جهت آسایش خاطرتان با شما در میان خواهیم گذاشت تا پس از اعلام نتایج به انتخاب دلخواهتان دست یابید.

شروین مسیح گفت: انتخاب رشته به معنی انتخاب آینده است. داوطلبان هر چه رتبه بهتری داشته باشند، گزینه های بیشتری را می توانند برگزینند.

او افزود: داوطلبان در زمان انتخاب رشته باید حتما علاقه را در نظر بگیرند، اگر رتبه خوبی کسب نکرده باشیم هم نباید از علاقه چشم پوشی کنیم؛ بلکه محدودیت های انتخاب رشته بیشتر خواهند شد.

در انتخاب رشته محدودیت ها حذف شده اند

این مشاور تخصصی کنکور اضافه کرد: در زمینه انتخاب رشته با دقت بیشتری باید عمل کنیم تا بهترین ها را انتخاب کنیم. در سال های اخیر تعداد انتخاب هایی که دانش آموزان می توانند برای ورود به دانشگاه انجام دهند، بسیار زیاد شده و این موضوع باعث شده است تا محدودیت در انتخاب ها کم شود و تعداد و علایق محوری افزایش یابد.

مسیح تاکید کرد: اگر تعداد انتخاب رشته محدود بود، نمی توانستیم علایق را درج کنیم و نتیجه ای که باعث می شد آینده ای درخشان داشته باشیم، کاهش می یافت و با افزایش انتخاب ها محدودیت ها کاهش یابند.

علایق در انتخاب رشته حتما درج شود

او با بیان این که در انتخاب رشته باید علاقه درج شود، تاکید کرد: انتخاب رشته دارای ۳ رکن اصلی علاقه، محل تحصیل و در نهایت رتبه داوطلب کنکوری است که باید متناسب با آن ها برنامه ریزی شود.

مسیح بیان کرد: داوطلبان باید در ابتدا رشته های دلخواه خود را شناسایی کرده و سپس دانشگاه و شهرستان محل تحصیل را انتخاب کنند و بعد این دو مورد با توجه به رتبه کسب شده باید ببینیم که آیا می توانیم رشته های دلخواه خویش را بیشتر در برنامه کاری قرار دهیم یا خیر؟ یعنی، باید آن ها را محدود کرده و به واقعیت ها هم توجه کنیم.

داوطلبان کنکوری شناسایی رشته ها را در اولویت قرار دهند

این مشاور تخصصی کنکور افزود: انتخاب رشته بر اساس علاقه نباید محدودیتی برای افراد ایجاد کند؛ چرا که باید با رشته های مختلف آشنا شویم. شاید، اسم و کاربرد رشته ای را ندانیم و علاقه ای هم به آن نداشته باشیم؛ بنابراین اطلاع پیدا کردن از رشته ها و شناسایی آن ها اولویت شماره یک داوطلبان باید باشد.

از افراد با تجربه کمک بگیرید

مسیح بیان کرد: مطالعات میدانی انتخاب رشته برای داوطلبان شامل کاربردها و خروجی های کار است و باید حتما از افرادی که در آن رشته ها تحصیل کرده اند، مشورت بگیرید تا بتوانید در دوران دانشگاه موفق باشید.

انتخاب رشته های هوشمند، اساس کار کنکوری ها

عبدالرسول پورعباس گفت: داوطلبان نباید پس از اعلام نتایج کنکور برای انتخاب رشته فریب مشاوران زرد را بخورند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: رتبه اول کنکور هم اگر انتخاب رشته نکند در دانشگاه قبول نخواهد شد؛ بنابراین انتخاب‌های هوشمند کمک کننده قبولی داوطلبان در مراکز آموزش عالی کشور هستند.

او بیان کرد: رقابت داوطلبان رشته تجربی و انسانی در رشته‌های خاص مشاهده می‌شود و اگر کسی در رتبه بندی مقام نیاورد، به هیچ عنوان قبول نخواهد شد؛ بنابراین کنکوری‌ها در زمان انتخاب رشته به هیچ عنوان نباید گول افراد سود جو را بخورند.

گزارش از نادیا عابد 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ابوالفضل
۰۰:۲۷ ۲۳ مرداد ۱۴۰۱
اره به علاقه توجه کنید حتما هم از مشاور باسوادی که رشته ها رو بشناسه کمک بگیرید که خدای‌ناکرده بعدا پشیمون نشید مثل من
دوساله تمومه دارم تو دانشگاه دولتی رشته ای رو میخونم
که ذره ای علاقه بهش ندارم و بازارهای کاریش هم
به شخصیت من نمیخوره
Zahra
۰۲:۰۶ ۲۲ مرداد ۱۴۰۱
هیچ چیز نیس ک ما انسان ها تو آینده بتونیم تضمین صد درصدشو بدیم چون دست ما نیس ... پس لطفا تو حرفامون دقت کنیم
ناشناس
۰۱:۴۴ ۲۲ مرداد ۱۴۰۱
سلام هرساله چندین نفربخاطر قبول نشدن درکنکور خودکشی میکنند وبه خاطر استرس به انواع بیماری دچارمیشوند متأسفانه مسولین چندین سال است تصمیمی درمورد حذف کنکور و جایگزین کردن نمرات دانش آموز که چندین سال است وعده وعید میدهند نتوانستند اجراکنند همچنین حذف کردن این همه خانواده های دارای سهمیه که واقعاً نوعی حق کشی درحق بقیه دانش آموزانی که سهمیه ندارند واقعاً جای تعجبه
K.b
۱۸:۴۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
فقط مبنا را پول قرار دهید ببیند کدام رشته پول زا است یا اینکه احتمال استخدامی زیاد است.
علاقه کشک است.
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
با این گرونی ملت به فکر شهریه دانشگاه فرزندان شون باشند یا شکمشون سیر کنند
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
خب مشکل اینجاست که در ظاهر خیلی از رشته ها خوب و بدرد بخور به نظر می رسن اما وقتی واردشون میشی می بینی چقدر بیخودن یا مثلاً نمیشه تشخیص داد رشته ظاهراً خوب در دانشگاه غیرانتفاعی بهتره یا رشته ضعیف تر در دانشگاه دولتی
ما کنکوری ها دقیقا از همین می ترسیم و برای انتخاب رشته تردید داریم.
ناشناس
۱۴:۲۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
همان نکته ای که گفتین فقط چاره ساز است یعنی کسب مقام در رتبه
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
آخه با چه تکنیکی میشه بت رتبه بالای 7000 پزشکی قبول شد!!! ؟
ج
۱۳:۰۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
دانشگاه رفتن توی ایران عمر تلف کردنه.پسرم بامدرک کارشناسی ارشد معماری با۳۰ سال سن دوساله بیکاره
ناشناس
۱۲:۴۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
قبلا از این تکنیک ها زیاد داشتیم ولی هیچ معجزه ای نشد...با ارشد برق تو 31 سالگی بیکارم هنوز
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
بیشتر درس بخوان
ناشناس
۱۳:۴۷ ۲۱ مرداد ۱۴۰۱