سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ریزش ۵۰ درصدی مشتری رستوران‌ها

نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه گفت : برخی از رستوران‌های کرمانشاه تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشته‌اند.

سرویس گل عنبر گفت : بعد از حذف ارز ترجیحی یکی از مهمترین رسته‌هایی که به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار گرفت رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا و حتی هتل‌ها بودند، قیمت عمده اقلام مصرفی رستوران‌ها از جمله روغن، مرغ و... افزایش یافته و از سوی دیگر با افزایش سایر هزینه‌ها از جمله هزینه دستمزد و خصوصا اجاره ملک مواجه شده اند.

به گفته نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه قیمت بسیاری از اقلام مورد نیاز مراکز تهیه غذا تا بیش از ۴۰ درصد افزایش داشته قیمت روغن نباتی از ۹۰ به ۴۰۰ هزار تومان رسیده، قیمت برنج به صورت روزانه است و حتی قیمت مواد شوینده هم بسیار بالا رفته است.

گل عنبر گفت: از همین رو ما هم پیشنهاد افزایش قیمت‌ها را دادیم تا بخشی از هزینه‌ها جبران شود که اکنون از طریق سازمان صمت استان و انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده در دست بررسی است و احتمالا به زودی تصویب و نهایی خواهد شد.

رستوران‌ها گرانفروش نیستند بلکه با توجه به افزایش هزینه‌ها مجبور به افزایش قیمت شدند، با افزایش قیمت‌ها خود رستوران داران بیشتر از همه دچار زیان می‌شوند.

او افزایش قیمت رستوران‌ها را باعث کاهش مشتری دانست، زیرا مردم قدرت خرید غذا از بیرون را کمتر دارند و گفت: همین حالا هم ریزش مشتری در بسیاری از رستوران‌ها وجود دارد و احتمالا با افزایش قیمت‌ها بیشتر خواهد شد.

برخی رستوران‌ها تا ۵۰ درصد هم ریزش مشتری داشته اند و برخی از رستوران‌های معروف طی چند ماه اخیر تعطیل شده اند، البته تعداد معدودی از رستوران‌ها که در مناطق خاص و یا مراکز تجاری فعالیت دارند وضعیت بهتری دارند، اما سایر مراکز دچار چالش‌های اساسی هستند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.