سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار اصفهان:

ظرفیت‌های اصفهان در زمینه گردشگری سلامت به خوبی معرفی نشده است

استاندار اصفهان گفت:زیرساخت های لازم در زمینه گردشگری سلامت آماده شده است اما باید با معرفی و تقویت آنها، گام به گام جلو برویم.

سید رضا مرتضوی امروز در جلسه گروه کاری "اقتصاد گردشگری" در استانداری اصفهان افزود: در چند سال گذشته قدم‌های خوبی از سوی بخش خصوصی و تشکل‌های مردم نهاد در زمینه ایجاد زیرساخت‌های سلامت و پزشکی در استان برداشته شده است که می‌توان از این سرمایه و فرصت برای رونق گردشگری سلامت به خوبی استفاده کرد.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت گردشگری سلامت و زیرساخت‌های ایجاد شده در این زمینه در استان، اظهار داشت: زیرساخت‌های لازم در این زمینه آماده شده است، اما باید با معرفی و تقویت آنها، گام به گام جلو برویم.

وی با اشاره به اهمیت تشکیل گروه کاری اقتصاد گردشگری در استان، تصریح کرد: باید مشخص شود که در هر یک از بخش‌های گردشگری می‌خواهیم در چه رتبه‌ای قرار بگیریم و به کجا برسیم تا بتوانیم به برنامه‌های هدف خود در این زمینه دست پیدا کنیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه لازم است از ظرفیت نخبگان در کمیته‌های گروه کاری اقتصاد گردشگری استان اصفهان استفاده شود، گفت: هم افزایی بخش‌های مختلف، رویدادآفرینی برای اصفهان و پیش بردن حوزه اقتصاد گردشگری با نگاه نرم افزاری در این مسیر ضروری است.

مرتضوی با تاکید بر اینکه ما در برابر مسئولیت دستگاه‌های دولتی متولی در بخش گردشگری کوتاه نمی‌آییم، افزود: بخش خصوصی عضو گروه کاری اقتصاد گردشگری استان نیز باید در قبال تصمیم گیری‌های انجام شده، مشارکت و پاسخگو باشد.

وی با اشاره به اهمیت ماندگاری بیشتر گردشگران در مقاصد گردشگری استان و نقش آن در رشد اقتصاد گردشگری، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی بمنظور مشارکت بیشتر بخش دولتی و خصوصی در این زمینه ضروری است.

استاندار اصفهان همچنین بر توجه به حمل و نقل در کمیته‌های گروه کاری اقتصاد گردشگری و حمایت از نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان با هدف برگزاری هرچه قدرتمندتر آن تاکید کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در این جلسه گفت: یکی از اهداف تشکیل و فعالیت گروه کاری اقتصاد گردشگری، هم افزایی و هماهنگی بین بخشی و فرابخشی در زمینه گردشگری است.

امیررضا نقش با بیان اینکه گردشگری و نگاه توسعه اقتصاد در این بخش یکی از پیشران‌های اقتصادی استان اصفهان است، افزود: بمنظور تحقق این موضوع باید هماهنگی بین بخشی و فرابخشی به خوبی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در این گروه کاری مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی، امنیتی، غیر دولتی و تشکل‌های مردم نهاد در زمینه گردشگری عضویت دارند، خاطرنشان کرد: این گروه کاری زیر مجموعه گروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری استانداری فعالیت می‌کند.
بررسی ایجاد کمیته‌ای با موضوع گردشگری خلاق و دانش بنیان
وی با بیان اینکه چند برابر شدن سهم گردشگری در اقتصاد استان یکی از اهداف ما است، تصریح کرد: هم افزایی و هماهنگی در سطح استان برای رسیدن به این هدف و ارتقای جایگاه اصفهان در گردشگری، ضروری است.

نقش با اشاره به اینکه کمیته‌های زیر مجموعه گروه کاری اقتصاد گردشگری تشکیل می‌شود، اضافه کرد: مسائلی مانند نقش دانشگاهیان و مغفول ماندن گردشگری سلامت و پیشنهاد‌هایی درباره ایجاد کمیته‌ای با موضوع گردشگری خلاق و دانش بنیان نیز مطرح شده است که بررسی خواهد شد.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یک هزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام‌های میدان امام (نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های "وزوان"، "مزدآباد" و "مون" به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

همچنین این استان با حدود ۶۹ بیمارستان دولتی، خصوصی، خیریه و وابسته به ارگان‌ها با حدود ۱۰ هزار تخت ثابت و بهره مندی از مجموعه‌هایی مانند شهرک سلامت یکی از قطب‌های درمانی کشور بشمار می‌آید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.