مصطفی سپهری گفت: این جشنواره که مخصوص غذاهای محلی و سنتی روستایی و شهری است در سه بخش غذاهای اصلی، پیش غذا و لبنیات، شیرینی جات و دسر برگزار میشود.
او می گوید: هدف از برگزاری این جشنواره گردهمایی اقوام مختلف و شناسایی غذاهای هر منطقه به عموم مردم است.
به گفته او برگزاری این جشنوارهها فرصت بسیار خوبی برای ایجاد روحیه نشاط و شادابی برای مردم به شمار میرود که میتواند قومیتهای مختلف را گرد هم جمع کند و آنها را با فرهنگ یکدیگر آشنا کند.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد گفت: این جشنواره از اول تا ششم مرداد امسال در بافت تاریخی یزد برگزار و از ساعت ۲۰ الی ۲۳ پذیرای علاقهمندان و عموم مردم است.