علیرضا برخی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز گفت: ۲۸۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی این شهرستان طی سه ماهه اول سال جاری تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
این میزان گوشت قرمز در ۱۳۶واحد دامداری صنعتی و سنتی در این شهرستان تولید شده است.
این شهرستان دارای ۲۳هزار راس دام سنگین و ۶۰هزار راس دام سبک است.
اطلاع رسانی و ارائه توصیههای فنی کارشناسان و آشنایی با مسائل علمی و به روز در واحدهای پرواربندی بره و گوساله موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و در نهایت پایداری اشتغال و تامین امنیت غذایی جامعه میشود.