سرهنگ شهرام اسکندری گفت: کار آواربرداری این روستاها شامل کلاتو، بنو، نرمستان، دم گیرز، کرچی، دو آب، حنادان، چاه خودرو، پیشگان، خورخوار، سنگ سیاه، گواکو، خومکو، دژگان، کنخ، چاه دراز، تنب چکی، چاهدگی، تنب بنگرو، گنایی، گامیری، کوشک، قنات تنگو و تنب سیک از سوی مدیریت بحران به قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه سپرده شده بود.
سرهنگ اسکندری گفت: ۱۵۰ کانکس و ۶۰ چشمه سرویس بهداشتی در این روستاها نصب شده است.
او گفت: بیش از ۲۶ هزار پرس غذای گرم، تعدادی کولر و یخچال، یخ، آب معدنی، بستههای غذایی و مواد بهداشتی نیز بین مردم این روستاها توزیع شده است.
معاون قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه گفت: وضعیت در مناطق زلزله زده به ثبات رسیده وکار آبرسانی سیار به این روستاها نیز به وسیله ۴ دستگاه تاکر انجام میشود.
دولت هنوز تسهیلاتی برای ساخت خانهها تصویب نکرده است
مدیرکل بنیاد مسکن هرمزگان نیز گفت: تاکنون تسهیلاتی برای ساخت خانهها در مناطق زلزله زده شهرستان بندرلنگه از سوی هیات دولت مصوب نشده است.
شهریار نوری زاده گفت: با وجود تصویب نشدن تسهیلات از سوی هیات دولت، اما کار ساخت ۶۴ واحد مسکونی در هشت روستا آغاز شده است.
نوری زاده گفت: بر اساس ارزیابیها باید هزار و ۱۹۶ واحد مسکونی در ۲۱ روستای آسیب دیده شهرستان بندرلنگه ساخته شود.
پیگیری برای افزایش وام بازسازی مناطق زلزله زده
استاندار هرمزگان نیز گفت: ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اقدامات اولیه در مناطق زلزله زده غرب استان جذب و میزان قابل توجهی میلگرد نیز تهیه و به روستاها ارسال شده است.
مهدی دوستی با بیان اینکه تسهیلات در نظر گرفته شده برای بازسازی هر منزل مسکونی زلزله زده ۲۵۰ میلیون تومان است،گفت: از این میزان ۷۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۱۸۰ میلیون تومان وام کم بهره است، اما در تلاش هستیم که بتوانیم سقف این وام را تا ۴۰۰ میلیون تومان افزایش دهیم.
بامداد شنبه ۱۱ تیر، سه زمین لرزه شدید بالای ۶ ریشتر شهرستانهای بندرلنگه و بندرخمیر در غرب هرمزگان را لرزاند.
کانون این زمین لرزهها روستای سایه خوش بندرلنگه بود.
بر اثر زمین لرزههای مهیب ۷ نفر جان باختند و ۱۰۹ نفر مصدوم شدند.
تعداد زیادی خانه نیز در روستاهای بخش مهران بندرلنگه تخریب و به زیرساختهای این منطقه هم خسارت جدی وارد شد.