فضیلت فر گفت: در این طرح با عنوان رویشکده خانواده، زوجهای فعال اجتماعی در مناطق مادوان و بلهزار به صورت داوطلبانه آموزشهای لازم را فرا می گیرند و راه های پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را به دیگر خانواده ها در مناطق آسیب زا آموزش می دهند.
او با بیان اینکه برنامههای فرهنگی در ۱۲ قالب در مناطق آسیب پذیر اجرا میشود می گوید: یکی از این برنامهها با موضوع خانواده، بانوان عفاف و حجاب و جوانی جمعیت است که در این زمینه برنامه های لازم با تولید محتوا ارائه می شود.
دبیر قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان با بیان اینکه در طرح همیاران خانواده، ابتدا آسیب های اجتماعی شناسایی سپس راهکارهای لازم برای رفع این آسیب ها به جامعه هدف ارائه می شود،گفت: حقوق و وظایف متقابل همسران، نقش همسران در تحکیم و تعالی خانواده، مشاوره و نقش زن در تحکیم و تعالی خانواده، رضایت زناشویی در خانواده، رفع تعارضات زناشویی و خانواده درمانی از سرفصلهایی است که در این طرح برای جامعه هدف در نظر گرفته شده است.
فضیلت فر با بیان اینکه فعالیتهای رویشکده خانواده، مسجد و محله محور است می گوید: این طرح در ۱۲ مسجد مناطق بلهزار و مادوان اجرا می شود.
او گفت: همزمان با افتتاح رویشکده خانواده از ۱۶۴ مادر دارای سه و یا چهار فرزند نیز تجلیل شد.