سردار حسنزاده گفت: سال گذشته ۹ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد در آزمون استخدامی خانواده بنیاد شهید طبق (بند ج، ماده ۸۷) قانون برنامه ششم شرکت کردند. از این تعداد ۵ هزار و ۱۵۵ نفر در مرحله اول قبول و بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر دیگر در مرحله تکمیل ظرفیت پذیرفته شدند.
مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ۶ هزار و ۹۶۳ نفر در دو مرحله پذیرفته شده اند تا استخدام رسمی دستگاهها شوند اما پس از گذشت یک سال از زمان آزمون، عدم تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه باعث شده تا این افراد نتوانند مشغول به کار شوند.
این آزمون بر اساس دستور صادره از سوی رئیس جمهور وقت به رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد.
به گفته حسن زاده علت برگزاری این آزمون، تامین اعتبار استخدام فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد بوده است.
او گفت: جای تعجب دارد که چطور این امر تاکنون محقق نشده و اجرای قانونی که هیچ قید و شرطی در آن نیست را بطور کاملا غیر قانونی منوط به مواردی دیگر میکند.
مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: این بنیاد در جهت احقاق حقوق ایثارگران به ویژه مشمولان بند (ج) ماده ۸۷ قانون برنامه ششم از همه ظرفیتهای موجود استفاده کرده و پیگیر خواهد بود.
باباش جانباز است ولی انسانیت نداره
خدا کنه خوب ها و با دین و ایمان ها و خداترس ها بالا بروند
عجبببب
داریم به کجا میریم؟! دیگه حتی مظاهر و ظواهر دین در مناصب مذهبی داره بی اهمیت میشه
هر چی پخمه هست تحت عنوان سهمیه استخدام ادارات میشوند و نخبگان هم سر خورده
جالب است وزیر پیگیر تبدیل وضعیت در مخابرات که بخش خصوصی هم است شده در صورتی در شرکتهای زیر مجموعه خود که صددرصد دولتی هم است بصورت خیلی آهسته پیش میرود
دایه داغتر مادر شده وزیر