سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاربرد فناوری تحریک الکتریکی چشم برای درمان افسردگی و زوال عقل

محققان می‌گویند تحریک الکتریکی چشم می‌تواند منجر به درمان افسردگی و زوال عقل شود.

یک مطالعه تازه نشان داده که روش جدیدی از تحریک الکتریکی چشم علائم شبیه افسردگی را تسکین می‌دهد و عملکرد شناختی را در مدل‌های حیوانی بهبود می‌بخشد و طبق نتایج این مطالعه که اخیراً در Brain Stimulation و Annals آکادمی علوم نیویورک منتشر شده است، ممکن است به راه‌های جایگزین برای درمان بیماری‌های عصبی روانی مانند زوال عقل و افسردگی منجر شود.

مطالعات قبلی نشان داده است که تحریک عمیق قشر جلوی مغز در حیوانات می‌تواند علائم افسردگی را تسکین دهد و عملکرد حافظه را بهبود بخشد.

محققان می گویند: چنین تکنیک‌هایی نیاز به جراحی برای کاشت الکترود‌ها در داخل مغز دارد که ممکن است عوارض جانبی قابل توجهی مانند عفونت و سایر عوارض پس از جراحی ایجاد کند.

این تیم تحقیقاتی از دانشگاه هنگ کنگ تأکید کرد، اما اکنون، تکنیک تحریک سطح قرنیه در چشم می‌تواند غیر تهاجمی باشد و همچنین منجر به اثرات "قابل توجه" مشابه دارو‌های ضد افسردگی، کاهش هورمون‌های استرس در یک مطالعه مدل حیوانی شود.

این تکنیک اطلاعات مربوط به ژن‌های دخیل در رشد و توسعه سلول‌ها را در هیپوکامپ، ناحیه‌ای از مغز که در یادگیری و حافظه نقش دارد، القا کرده است.

به گفته محققان، در موش‌ها، این روش غیرتهاجمی تحریک همچنین عملکرد حافظه را به طور قابل توجهی بهبود بخشید و رسوب پروتئین بتا آمیلوئید را در هیپوکامپ، که نشانه بیماری آلزایمر است، کاهش داد.

دانشمندان در یک مطالعه نوشتند: نتایج کلی مکانیسم نوروپلاستیسیته بالقوه را برای اثرات ضدافسردگی تحریک الکتریکی ترانس قرنیه (TES) نشان می‌دهد.

لیان چان لای شنگ، یکی از نویسندگان این مطالعه، خاطرنشان کرد که اگر تحریک الکتریکی از طریق قرنیه، یک روش غیرجراحی که در ابتدا برای بیماری‌های چشمی توسعه یافته بود، برای درمان بیماری‌های عصبی و روانی به کار رود، یک "پیشرفت علمی بزرگ" خواهد بود.

این یافته‌های تحقیقاتی راه را برای فرصت‌های درمانی جدید در زمینه بهبود بیماران مبتلا به افسردگی و زوال عقل مقاوم به درمان هموار می‌کند.با این حال، به گفته دکتر چان یینگ شینگ، یکی از نویسندگان این مطالعه، باید کارآزمایی‌های بالینی برای تأیید اثربخشی و ایمنی انجام شود.

نویسندگان مطالعه نوشتند: «به طور کلی، این یافته‌ها از تحقیقات بیشتر در مورد تحریک الکتریکی transcorneal (TES) به عنوان یک درمان بالقوه برای اختلالات شناختی و مطالعات مکانیکی اثرات TES در سایر مدل‌های زوال عقل حمایت می‌کند.

منبع: alkhaleej365.com

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.