young journalists club
سرود زیبای "سلام فرمانده" به زبانهای مختلف در دنیا اجرا شده است و این بار شماری از کودکان در تورنتو کانادا به اجرای آن پرداختند.
در ادامه، فیلمی از نوای "سلام فرمانده" در کانادا را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید:
درود سلام خداوندبرشهیدان وبخصوص حاج قاسم سلیمانی
با سیلی صورت رو سرخ نگه داشتن تا کی جواب میده؟
همینکه میسوزونتتون بسه.
اگه این سرود اثری نداشت و وحشتی ایجاد نمیکرد برای بعضیها (چه خارج چه داخل وطن فروش و..) اینهمه جبهه نمیگرفتن برای این سرود و اینهمه کارشناس و دعوت از اونها و همچنین افراد دیگه درمورد این سرود !
پس وقتی میبینی این افراد و شبکه ها دارن میسوزن و هی انواع کارشناس و ... دعوت میکنن یا آنلاین حرف میزنن و.. پس باید مطمعن بشی که کارمون درسته و زدیم اونجائی که باید میزدیم ! واگرنه چرا بایذ یه سرود اینهمه آتیش بزنه این عوضیهارو ؟؟؟!
بعضی مواقع یه فیلم یا یه سرود یا نقاشی و کاریکاتور و حتی یه عکس از هزاران تبلیغ و حرف مقت تو انواع شبکه های اونوری و... اثرش بیش از یه بمب اتم هستش !
پس خواهشا بفهم !!
یه کم فکر کردن والا ضرر نداره ، خودت ببین با خوندن همین سرود چقدر شبکه ها و ضد انقلابها و اسرائیل و آمریکا و... را به وحشت انداخته و دائم برنامه میگذارن برای این سرود و کلی هزینه ! پس باید دو حالت داشته باشه که اونها یا عاشق چشم و ابروی ما هستند یا دارن بد میسوزن !
مسلا عاشق چشم و ابرو که نیستن چون دائم دارن تحریمها را اضافه میکنن و بتونن نفس ما را هم میگیرن چه برسه به دلسوزی ! پس گزینه دومصحیحه که بد میسوزونه و اونهام ترس اینو دارن که به قول خودشون این سرود داره عین سرطان (که انشاا... خودشون بگیرن!!) داره پخش میشه تو کل کشورهای عربی و حتی اروپائی و آمریکائی و.. که یه نسل دیگه از شیرمردان و شیرزنان در آینده روی کار میان که کل جهان پخش شدن نه فقط اطراف خودمون (ارتش نامرئی و سربازان گمنام امام زمان ).
احسنت به این سرود و خوانندش و اجراشون و برنامه ریزی دقیقی که کجا اجرا کنند که آتیش بیشتری بزنه این حرمزاده هارو !