نوید رضا فرهانی معاون مدیریت جهاد کشاورزی گلستان گفت: برداشت سیاه دانه از اواسط خرداد آغاز شد و تا اواسط تیر به پایان رسید.
او گفت: مناطق عمده کشت سیاه دانه در استان، شهرستانهای گرگان، علی آبادکتول، گنبدکاووس، و سایر شهرستانهای شرق استان است.
فرهانی گفت: میزان بذر مصرفی در هر هکتار در صورت کشت مکانیزه ٤ تا ٥ کیلوگرم و کشت سنتی ٦ تا ٧ کیلوگرم است که با توجه به شرایط اقلیمی استان به صورت دیم کشت میشود.
او گفت: زراعت این گیاه علاوه بر ایجاد امکان رعایت تناوب زراعی در مزارع، در افزایش بهره وری، درآمدزایی و ارتقای معیشت خانوارهای روستایی نقش بسزایی دارد.
به گفته فرهانی استان گلستان یکی از اولین استانهایی است که محصول تولیدی امسال در آن برداشت و روانه بازار شد.
گیاه دارویی سیاه دانه از خانواده آلاله گیاهی یک ساله با دوره رشدی کوتاه و خواص دارویی فراوان است.
با توجه به رشد سیاه دانه به صورت خود رو در گلستان و خصوصیات اقلیمی استان شرایط، برای کشت این گیاه مساعد است.