رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت: در این روز علاوه بر میادین ثابت عرضه دام ، مراکزی هم با همکاری شهرداریها پیش بینی شده که شهروندان بتوانند به آسانی دام مورد نیاز برای قربانی را در شرایط بهداشتی و سالم تهیه کنند.
حسن هاشم زاده گفت: برای ذبح دام نیز علاوه بر کشتارگاههای ثابت، مراکزی در حاشیه شهرها با حضور بازرسان بهداشتی و شرعی در نظر گرفته شده است.
هاشم زاده گفت: همه شهروندانی که قصد انجام قربانی دارند میتوانند از این مراکز استفاده کنند و چنانچه خارج از کشتارگاه دام ذبح کردند برای پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام به ویژه بیماری خطر ناک و کشنده تب کریمه کونگو ضمن رعایت مسائل بهداشتی و ضد عفونی میتوانند با گروههای سیار دامپزشکی از طریق شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند تا با حضور در همان محل سلامت گوشت را تاییدکنند.
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی استان سمنان می گوید: به منظور پیشگیری از بیماری ها بخصوص تب کریمه کنگو از شهروندان می خواهیم موقع برش گوشت از دستکش استفاده و قبل از مصرف ، ۲۴ ساعت گوشت و ۴۸ ساعت جگر را در دمای یخچال نگهداری کنند.