خانم احدی گفت: طالبی سرشار از مواد مغذی و دارای ویتامین A (به شکل بتاکاروتن)، همچنین ویتامین C و منبع خوبی از پتاسیم است.
دبیر انجمن تغذیه البرز می گوید: هنداونه نیز سرشار از ویتامین A و ویتامین C است و برای پیشگیری از گرما زدگی مفید است و افرادی که دیابت دارند از خوردن هندوانه وطالبی باید پرهیزکنند.
احدی گفت: هندوانه و طالبی باید به صورت طبیعی مصرف شوند و افزودن شكر به این میوهها بههیچ وجه توصیه نمیشود.
او گفت: مصرف این نوع میوه ها از خشكی و كاهش آب بدن در تابستان پیشگیری میكند.