سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر نیرو:

مشکل آب شرب سنندج در نیمه دوم امسال حل می شود

وزیر نیرو گفت: سامانه انتقال آب سد آزاد به سنندج بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ، این پروژه در اوایل نیمه دوم امسال به اتمام خواهد رسید و مشکل آب سنندج به طور کامل حل می‌شود.

علی اکبر محرابیان روز جمعه در جلسه شورای اداری استان کردستان در سنندج گفت: سامانه انتقال آب سد آزاد به تصفیه خانه سنندج یک سامانه بسیار بزرگ برای تامین آب شرب و کشاورزی شهرستان‌های مختلف استان است که بخش انتقال آب آن به سنندج با سرعت خوبی در حال اجرا است.

وزیر نیرو گفت: در استان پنج سد در حال بهره برداری و هشت سد در حال احداث وجود دارد که با تکمیل این سد‌ها و طرح‌های آبی استان، بخش قابل توجهی از مشکلات آبی استان مرتفع می‌شود.

او با اشاره به پروژه سد ژاوه سنندج با ۱۲۰ میلیون مترمکعب حجم ذخیره، گفت: برای بهره برداری از این سد مشکل پساب داریم که با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب سنندج می‌توانیم شاهد رفع این مشکل باشیم و طی دو تا سه ماه آینده این تصفیه خانه تکمیل شده و مشکل حل می‌شود.

محرابیان گفت: سد سیازاخ نیز با ۲۳۰ میلیون متر مکعب ظرفیت، یکی دیگر از سد‌های مهم استان است که با تکمیل جاده دسترسی به آن، آبگیری به طور کامل انجام می‌شود و مناطق مختلفی از بیجار را نیز تامین آب خواهد کرد.

او گفت: در شهر بانه هم یک ایستگاه پمپاژ اضطراری ایجاد شده است که مشکل آب این شهر را حل کرده است؛ ایستگاه پمپاژ دایم این شهرستان هم تا پایان شهریورماه به اتمام رسیده و مساله آب بانه هم به طور کامل حل خواهد شد.

وزیر نیرو به وجود سد گاران در منطقه مریوان با ۹۸ میلیون مترمکعب حجم ذخیره اشاره کرد و گفت: این سد به تکمیل رسیده، اما خط انتقال و تصفیه خانه آن هنوز به بهره برداری نرسیده است که این مهم با سرعت خوبی در حال اجرا است و ما می‌توانیم شاهد یک تصفیه خانه اضطراری و هم یک تصفیه خانه دایم در این منطقه باشیم.

محرابیانگفت: سد چراغ ویس یک سد بزرگ برای سقز است که ۲ تصفیه خانه دارد و برای تکمیل سد، جاده دسترسی باید تکمیل شود که در دست اجرا است و در صورت اتمام، تنش آبی سقز به طور کامل برطرف شود.

او می گوید: سد امیرآباد شهر کامیاران نیز در آذرماه آبگیری می‌شود که با تکمیل این سد و سد رمشت، موضوع آب کشاورزی کامیاران حل می‌شود.

وزیر نیرو گفت: ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل تهاتر برای این پروژه پیش بینی شده که به طور کامل اجرا خواهد شد.

او گفت: ما در طرح جهاد آبرسانی قرارداد خوبی با مبلغ ۵۲۸ میلیارد تومان برای ۱۶۹ روستا منعقد کرده بودیم که به ۲۵۰ روستا ارتقا دادیم و از سه ماه قبل تاکنون این طرح پیشرفت خوبی داشته است؛ از آقای استاندار می‌خواهیم کارگروه جهاد آبرسانی را فعال کرده و هر اعتباری را که لازم باشد ما تامین خواهیم کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.