سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صدرعاملی:

سینمای کودک در گیشه بسیار موفق بود

کارگردان سینما گفت: سینمای کودک از نظر اقتصادی و ارتباط گیری با مخاطب در گیشه موفق بود اما به یکباره سینمای اجتماعی آمد و خود را نشان داد.

رسول صدرعاملی، کارگردان و تهیه کننده سینما گفت: در نیمه اول دهه هفتاد سینمای ایران به سرعت با تیتر سینمای کودک و نوجوان درجهان شروع به خودنمایی و درخشش کرد. یعنی راه سینمای ایران به سوی سینمای جهان از طریق سینمای کودک اتفاق افتاد. مجموعهفیلمسازانی که در این راه آغازگر بودند و در اوایل دهه هفتاد بسیار بالنده و شکوفنده کار فعالان سینمای کودک بودند و هم در سینماینوجوان کار می‌کردند و ما تلاش می‌کردیم.

به گفته صدرعاملی، در دو دهه گذشته سینمای کودک و نوجوان به قهقرا رفت، و سینمای کودک از نظر اقتصادی در ارتباط گیری بامخاطب در گیشه بسیار موفق بود اما به یکباره سینمای اجتماعی آمد و گاهی درست و گاهی نادرست خود را نشان داد.

او گفت: امروز نیاز به نویسندگانی داریم که به جهان ذهنی و تخیل کودک که از دل خانواده بیرون می‌آید، نزدیک باشند. کودک درخانواده مناسباتی و وقایعی می‌بیند که بر اساس آن رویابافی می‌کند. سینمای کودک؛ سینمای خیال‌پرداز و رویاپرداز از دل جامعهبیرون می‌آید. باید به شکل تخصصی برای کودک کار کنیم و سینمایی که رویاپردازی می‌کند باید از دل خانواده درآید.

رده‌بندی آثار تنها راه مدیریت محتوا نیست

مجید اسماعیلی مدیرعامل موزه سینما هم گفت: امروز محتواهای تولید شده به راحتی در دسترس عموم قرار می‌گیرد، و در این شرایط باانفجاری از پیام‌های متنوع و هجوم اطلاعات منفی و مثبت و از سوی دیگر تاثیر پیام‌ها مواجه هستیم. زمانی فردی می‌توانست با یکشعر و هنر، فضای جالبی ایجاد کند و در دوره‌ای هنرمندان یادگیری را کنترل می‌کردند اما امروز از لحاظ کمی و کیفیت ارسال پیام درفضای عجیبی قرار داریم

به گفته مدیرعامل موزه سینما، رده‌بندی سنی آثار یک بحث حاکمیتی است و به ما ربطی ندارد، و باید قبول کنیم که رده‌بندی تنها راهنیست و نمی‌توانیم فقط با رده‌بندی سینما را کنترل کنیم و ما می‌خواهیم خانواده‌ها نسبت به مصرف محصولات رسانه‌ای خود حساسشوند و نظام عرضه و تقاضا را تقویت کنیم

او گفت: نظام عرضه و تقاضا باید نگاه کنترلی خود را کنار بگذارد و سراغ تولید کننده و مصرف کننده برود، برای اینکه این چرخه خوبشکل بگیرد نباید از مواجهه درست بین سینما و دانشگاه دوری کنیم. متاسفانه سال‌هاست این کار را انجام نشده و اگر هم انجام شدهعلمی نبوده است. باید کار نظام نامه‌ای انجام شود.

نشست دورهمی فعالان حوزه کودک و نوجوان با موضوع «کنشگری فعالان این حوزه و تدوین نظام نامه تولید و مصرف رسانه‌ای جمعی(فیلم و انیمیشندر سالن سینماتوگراف موزه سینمای ایران برگزار شد.

برچسب ها: سینما ، کودک ، نوجوانان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.