دکتر اسعد فتحی پور گفت:درمانگاه تخصصی برای بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس در کلینیک ویژه شهرستان سنندج با ارائه تمامی خدمات تخصصی مورد نیاز این بیماران راه اندازی و شروع به کار کرده است و در حال حاضر ۳۰ بیمار سی اف در استان کردستان شناسایی و در پورتال وزارت بهداشت ثبت شده است که با راه اندازی این درمانگاه نیاز بیماران به خارج استان برای درمان مرتفع شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: هزینه ارائه خدمات برای بیماران CF رایگان میباشد و اعضای تیم درمانی CF دانشگاه را فوق تخصص ریه و پزشک درمانگر بیماران CF منطقه غرب کشور، فوق تخصص گوارش، فوق تخصص غدد کودکان، فیزیوتراپیست، کارشناس تغذیه و اسپیرومتری تشکیل می شود.
او درباره فعالیت درمانگاه بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس (CF) در کلینیک ویژه سنندج گفت: ویزیت رایگان توسط فوق تخصص ریه کودکان (فوکال پوینت و پزشک درمانگر سی اف منطقه غرب کشور) در کلینیک ویژه شهرستان سنندج دوشنبه هر هفته در شیف صبح درمانگاه سی اف، انجام تست ریه اسپیرومتری رایگان برای هر بیمار ۶ بار در سال در کلینیک ویژه شهرستان سنندج، انجام کشت حلق (خلط) در یکی از آزمایشگاههای خصوصی شهر سنندج با هماهنگی واحد بیماران خاص به صورت رایگان بخشی از این فعالیتهاست.
دکتر فتحیپور گفت: انجام آزمایشات کبدی و شمارش سلول خونی رایگان در آزمایشگاه، ارائه داروهای تخصصی مورد نیاز بیماران شامل (ویال سدیم کلراید ۷ درصد، توبرامایسین استنشاقی، کپسول پانکراتین و کرئون، کپسول اورسوبیل) در داروخانه بخش دولتی، انجام رایگان سی تی اسکن ریه (HRCT) و گرافی ساده قفسه سینه در واحد رادیولوژی بیمارستان بعثت نیز انجام میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: انجام رایگان تراکم استخوان در بیمارستان کوثر با معرفی نامه کتبی واحد بیماران خاص معاونت درمان، تزریق رایگان واکسن آنفلوانزا و پنوموکوک در بیمارستان بعثت و فرانشیز اعمال جراحی و بستری مرتبط با بیماری زمینه ایی در تمام مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی از دیگر فعالیتهای این بخش است.
او می گوید: از سال ۱۳۹۹ با اضافه شدن بیماری سی اف به بیماران صعب العلاج و ابلاغ بسته حمایتی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان با انتخاب بیمارستان بعثت به عنوان مرکز درمانی این بیماران با تیم درمانی مجرب اکثر خدمات تخصصی مورد نیاز این بیماران را ارائه نموده که در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ مبلغ ۶۵۶ میلیوت و ۹۴۴هزار و ۵۹ ریال بابت خدمات رایگان هزینه شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بر اساس هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با وزارت بهداشت تعداد هفت دستگاه نبولایزر رایگان در سال گذشته به بیماران اهداء و همچنین تا اواخر ماه جاری ۶ دستگاه نبولایزر رایگان مجدد برای بیماران توزیع خواهد شد.