سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت تغییر سازه‌های گلخانه‌ای در چهارمحال و بختیاری

معاون امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سازه‌های گلخانه‌ها باید از فلزی به کامپوزیتی تغییر کند تا از نظر استحکام و قیمت برای کشاورزان استان مناسب‌تر باشد.

آقای حیدری در اولین گردهمایی گلخانه داران چهارمحال و بختیاری گفت: در دنیا وقتی طرحی پیشنهاد می‌شود تا مدت‌ها در مقابل تکنولوژی‌های جدید سختگیری می‌شود؛  توسعه گلخانه در کشور به خوبی انجام شده است اما در استان دیرتر این کار صورت گرفت.

در کنار توسعه گلخانه‌ها باید یک سری سازه و ساخت و ساز‌هایی صورت گیرد، در حال حاضر سازه‌های گلخانه‌ها از نوع فلزی است که در دنیا به سمت قطعات فلزی نمی‌روند و بیشتر از کامپوزیت استفاده می‌کنند که از نظر استحکام قوی‌تر و از نظر قیمت مناسب‌تر هستند.

باید تولید این قطعات را در چهارمحال و بختیاری رونق داد که در بحث اشتغال و تامین و نگهداری، این استان خودکفا شود و اگر با دیدگاه دانش بنیان بخواهیم نگاه کنیم باید به سمت قطعات کامپوزیتی حرکت کرد که سریع‌تر نیز به بهره‌برداری می‌رسد.


بیشتر بخوانید


بر اساس بخشنامه ابلاغ شده کشت برنج جز در مناطق شمالی کشور در مابقی مناطق ممنوع است، اما آماری که داریم در استان هم‌جوار چیزی بالغ بر ۹۵ میلیون متر مکعب آب، صرف کاشت برنج می‌شود یعنی در منطقه‌ای که کشت برنج ممنوع است این مقدار آب مصرف شده است؛ اگر این کار ممنوع بوده پس چرا جلوی آن گرفته نمی‌شود؟

۸۵ درصد چهارمحال و بختیاری منابع طبیعی است که یک قسمت آن کشت گیاهان دارویی و طبیعی است، با تمام وجود از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم و از حقوق آن‌ها کوتاه نمی‌آییم.

ضرورت توسعه گلخانه‌ها در چهارمحال و بختیاری

آقای برزگر معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: اولین گردهمایی گلخانه داران استان در شهرستان بروجن در ۱۴ و ۱۵ تیرماه در حال برگزاری است.

چهارمحال و بختیاری به دلیل اختلاف ارتفاع از سطح دریا، کمیت و کیفیت نور بسیار عالی دارد و اختلاف دمای شب و روز موجب می‌شود که عطر و طعم میوه، سبزی و صیفی‌جات، کیفیت بهتری داشته باشد.

با توجه به مسائل مربوط به اشتغال و بهره‌وری آب، ضرورت توسعه گلخانه‌ها در استان بیش از پیش است، بنابر همین ضرورت‌ها، توسعه گلخانه‌های استان در دستور کار قرار دارد.

توسعه گلخانه‌های استان در راستای سند آمایش تا افق ۱۴۰۴ از ۴۰ هکتار موجود به ۵۰۰ هکتار می‌رسد که این نیاز به یک عزم و اراده همگانی در کشاورزان، مسئولین، کارشناسان و صنف گلخانه داران دارد؛ بنابراین برای تسریع در این فرآیند، ضرورت برگزاری این گردهمایی برای همفکری و هم افزایی دو چندان شد که در حوزه مسئله یابی و مشکلات و توسعه گلخانه‌ها همفکری لازم صورت گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.