سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گام بلند برای بیماران اوتیسم و درمان ناباروری

مدیرکل بیمه سلامت استان فارس از افزایش تعهدات برای درمان ناباروری و ارایه پوشش‌های حمایتی به بیماران مبتلا به اوتیسم خبر داد.

علی محمد جعفرپور گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید و بر اساس آن وزارت بهداشت مکلف شد با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر سازمان‌های بیمه گر نسبت به تدوین و اجرای برنامه‌های لازم برای بهره مندی زوج‌ها از خدمات ناباروری اقدام کند.

او با تشریح برخی از خدماتی که بیمه سلامت فارس برای درمان ناباروری به زوج‌ها ارایه می‌کند، گفت: قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شده و سازمان بیمه سلامت جلسات متعددی را در قالب کمیته‌های بیمه‌ای برای خدمترسانی مطلوب به جامعه هدف تشکیل می‌دهد.

این مقام عالی حوزه بیمه با بیان این که جمعیتی بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مردم فارس تحت پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: بر اساس سیاست‌های جمعیتی، سازمان بیمه سلامت همه مادران باردار بدون پوشش بیمه‌ای که از این طرح استفاده کرده اند را تا پایان مدت شیردهی و فرزندان متولد شده در قالب این طرح را تا سن پنج سالگی به صورت رایگان زیر پوشش قرار می‌دهد.

جعفرپور گفت: با اجرای سیاست‌های جمعیتی، ارایه خدمات درمان ناباروری تسهیل شده و با قرار گرفتن در تعهدات بیمه سلامت، بدون قرارگرفتن در چرخه نظام ارجاع قابل انجام است.

او به برخی از سیاست‌های حمایتی که برای فرزندآوری در نظر گرفته شده اشاره و گفت: بیش از ۹۰ درصد از خدمات ناباروری در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی در تعهد سازمان بیمه سلامت است. این خدمات برای بانوان تا سن ۴۹ سالگی و آقایان بدون محدودیت سنی می‌توانند از خدمات نازایی و ناباروری تا سه دوره بهره‌مند شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان فارس به پرداخت‌های این سازمان اشاره و گفت: از آبان ماه ۱۴۰۰ تا کنون مبلغی نزدیک به ۵۰۰ میلیون تومان برای اسنادی که به صورت فیزیکی یا الکترونیک ارسال شده، پرداخت شده و بدهی انباشته در این حوزه نداریم.

او گفت: ۲۹ بیماری خاص تحت پوشش بسته حمایتی خدمات بیمه سلامت قرار گرفته اند که در سال ۱۴۰۱ مبلغی معادل ۵ هزار میلیارد تومان از سوی دولت به بیمه سلامت برای زیر پوشش قرار گرفتن بیماری‌های صعب العلاج اختصاص داده شد.

جعفرپور با تقدیر از عزم جدی دولت سیزدهم برای حمایت از اقشار آسیب دیده در حوزه درمان خبر داد و گفت: فرآیند درمان و کنترل بیماری‌های نادر و صعب العلاج هزینه‌های زیادی را شامل می‌شود و با حمایت دولت این بیماری‌ها از پوشش کامل بیمه سلامت برخوردار می‌شوند.

او با تشریح برخی از این خدمات گفت: اوتیسم یکی از بیماری‌هایی است که پیش از اجرای این طرح کمتر از خدمات بیمه‌ای برخوردار بود که خوشبختانه در چارچوب حمایتی دولت و بیمه سلامت به شکل ویژه‌ای مورد حمایت قرار گرفت و افراد مبتلا به این بیماری در مراکز خصوصی را تا سقف ۷۰ درصد می‌توانند از پوشش‌های بیمه سلامت برخوردار شوند.

سیاست‌های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری در آبان ماه سال ۱۴۰۰ تصویب و به وزارت بهداشت و درمان و سازمان‌های بیمه گر ابلاغ شد و سازمان بیمه سلامت با ارائه خدمات گسترده گام بلندی در راستای اجرای این مهم برداشته است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.