عباس آغاز گفت: با توجه به افزایش فعالیت کنههای ناقل بیماری در فصول گرم سال و خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان کلاس آموزشی_ ترویجی با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای بهورزان خانههای بهداشت این شهرستان برگزار شد.
وی گفت: آگاه سازی جامعهی هدف و گروههای در معرض خطر در خصوص راههای انتقال و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، از مهمترین روشهای کنترل این بیماریها است.
رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: بیماری تب کریمه کنگو از طریق تماس با ترشحات خونی دام یا انسان آلوده و همچنین گزش توسط کنه آلوده به ویروس به انسان منتقل میشود.
آغاز گفت: مبارزه با کنههای ناقل بیماری، نگهداری گوشت تازه حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و آلایش خوراکی در همان شرایط به مدت ۴۸ ساعت، استفاده از لوازم حفاظت فردی در هنگام کشتار دام و تهیه گوشت قرمز از قصابیهای مجاز و واجد مهر بهداشتی دامپزشکی در پیشگیری از بیماری موثر است.