سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حل مشکلات ناوگان حمل و نقل شهری اراک حداکثر تا مهرماه

سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک وعده داد مشکلات این ناوگان حداکثر تا مهرماه حل شود.

محمد حسین ساده وند، سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک در مورد مشکلات این ناوگان مطالبی به شرح زیر بیان کرد.

ناوگان حمل و نقل شهری اراک در حال حاضر به لحاظ تعداد و کیفیت خدمات رسانی دارای مشکل است و در این راستا دو راهکار در نظر گرفته شده است که حداکثر تا مهرماه مشکلات حل شود و خدمات رسانی به بالاترین میزان کیفیت برسد.

یکی از تدابیر در نظر گرفته شده، هوشمندسازی ناوگان به معنای جامع و کامل است که در نظر است تمامی خدمات همچون زمان انتظار برای اتوبوس و اطلاع رسانی به مسافران به جهت مدیریت سفر درون شهری از طریق گوشی موبایل ارائه شود و پس از این باید نوسازی ناوگان به صورت کامل انجام گیرد.

در حال حاضر ناوگان حمل و نقل شهری اراک تنها ۷۵ دستگاه اتوبوس در اختیار دارد که فرسوده است و دائماً دچار نقص فنی می‌شوند که اگر موضوع استاندارد ۳۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده حل شود بخش عمده‌ای از مشکل حل می‌شود.

۴۰ دستگاه دیگر هم از سوی وزارت کشور خریداری می‌شود که اگر اختصاص یابد قطعاً ناوگان احیاء می‌شود و به حداکثر ظرفیت می‌رسد.

معیار‌های سنجش یکی از استاندارد‌های ۴۸ گانه ویژه اتوبوس‌های خریداری شده است، در کشور وجود ندارد که در این راستا یک دستگاه به خارج از کشور ارسال شده و ظاهراً استاندارد‌های آن اخذ شده و قطعا نهایتا تا دو ماه آینده مشکل حل شده و شماره گذاری انجام و وارد ناوگان می‌شود.

هوشمندسازی به توزیع اتوبوس‌ها در خطوط براساس نیاز کمک شایانی خواهد کرد و برنامه ریزی برای توزیع اتوبوس‌ها براساس اطلاعات دریافت شده از سامانه انجام می‌گیرد.

بررسی می‌شود که در کدام مناطق شهر تقاضای اتوبوس بیشتر است و بر این اساس تعداد اتوبوس‌ها افزایش می‌یابد، حتی بر اساس این راهبرد مدنظر و اطلاعات دریافت شده از سامانه، در صورت نیاز، سرپناه‌ها یا ایستگاه‌های اتوبوس ممکن است جابجا شود.

هوشمندسازی شاه کلید رونق ناوگان حمل و نقل شهر اراک است و در حال حاضر فقط هوشمندسازی می‌تواند باعث ارتقای کیفیت و افرایش خدمات ناوگان باشد.

در مورد کمبود شدید اتوبوس در خطوط منتهی به دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اراک باید گفت که شهر اراک در دورانی دارای ۱۵۰ دستگاه اتوبوس بوده است، اما امروز این تعداد به حدود ۷۰ دستگاه فرسوده که گاهی دچار نقص فنی می‌شود، رسیده است.

حتی در برخی از خطوط فقط یک دستگاه اتوبوس مشغول خدمات رسانی است و مسلماً این امر باعث مشکلاتی برای شهروندان است، اما قطعاً با تزریق اتوبوس‌های جدید به ناوگان و هوشمندسازی، رونق ناوگان را پیش رو خواهیم داشت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۲ تير ۱۴۰۱
آقایان هوشمند !! لطفا به وضعیت اتوبوس هایی که به خاطر طولانی کردن مسیر کم مسافر شدند و بعد کلا صورت مساله پاک شد و کل مسیر رو بدون اتوبوس کردن هم فکر کنید . مثل اتوبوس های قدس و گلستان که اونقدر مسیرهای بی ربط بهش اضافه کردن که مردم دیگه تمایلی به استفاده نداشتن . بعد به جای اینکه اصلاح مسیر انجام بشه کلا مسیر قدس رو حذف کردن . این هم از هوشمندی اتوبوسرانیه .
ناشناس
۱۱:۴۴ ۱۲ تير ۱۴۰۱
چرا سامانه پرداخت الکترونیک اتوبوسرانی ، فراکارت فعال نمیشود .