حامد آرامش گفت: سامانه رصد پس از عارضه یابی و بروزرسانی در دولت سیزدهم، برای ثبت و ساماندهی اطلاعات مربوط به شکل گیری فرصتهای شغلی در کشور و دستگاههای اجرایی فعال شده است.
او گفت: دستگاههای اجرایی استان مکلف هستند اشتغال ایجادی خود را در این سامانه به ثبت برسانند، چرا که مبنای پیمایش تحقق ۲۸ هزار تعهد اشتغال استان در سال ۱۴۰۱، آمار استخراج شده از سامانه رصد است.
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان گفت: بر این اساس، نام کاربری و رمز عبور به دستگاههای اجرایی در سطح استانی و شهرستانی تحویل شده تا به ثبت عملکرد اشتغال خود مبادرت ورزند.
آرامش گفت: اطلاعات شاغلان در این سامانه بر اساس خوداشتغالی، اشتغالزایی حقیقی و حقوقی، اشتغال دولتی و غیردولتی و در بخشهای مختلف صنعت، خدمات و کشاورزی ثبت میشود.
او گفت: تاکنون اطلاعات ۶۰۴۰ نفر بعنوان شاغل جدید توسط دستگاههای اجرایی استان در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده است و این روند ادامه خواهد داشت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: امکان پایش روزانه و لحظهای آمار اشتغال ایجاد شده در هر استان و شهرستان، از جمله قابلیتهای سامانه رصد اشتغال است.
آرامش گفت: این سامانه به صورت هوشمند طراحی شده است، امکان ثبت نامهای تکراری در آن وجود ندارد و سامانه با ثبت کدملی یا کد بیمه تکراری اجازه ثبت مجدد را به کاربر نمیدهد.
او گفتت: با توجه به تاکید استاندار مبنی بر پروژهای محور بودن اشتغال استان، میبایست دستگاههایی که مجری طرحهای عمرانی و زیرساختی هستند، اطلاعات اشتغال ایجاد شده از محل این طرحها را بطور دقیق در سامانه ثبت کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: همه دستگاههایی که در ارتباط با اشتغال فعالیت میکنند به سامانه «رصد» دسترسی دارند و اطلاعات و فعالیتهای اشتغال آفرینی خود را در آن جا ثبت میکنند و هر کدملی، فقط یک بار میتواند ثبت شود.