مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
اردشیر شهرکی گفت: زردآلوی شهرستان نفتان به عنوان پیش رسترین محصول نوبرانه کشور از اوایل فصل اردیبهشت ماه کار برداشت آن آغاز شد.
او گفت:در سیستان و بلوچستان برداشت زردآلو تا تیر ماه ادامه دارد و امسال هشت هزار و ۶۰۰ هزار تن زردآلو از سطح ۸۵۰ هکتار از باغات استان سیستان و بلوچستان، برداشت و روانه بازار مصرف شد.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام محلی است که به دلیل مرغوبیت بالا بازار پسندی خوبی دارد.
اردشیر شهرکی گفت: عمده شهرستانهای تولید کننده زردآلو در سیستان و بلوچستان، تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفتان نیزگفت: این شهرستان با بیش از ۷۰۰ هکتار باغات زردآلو و بیش از ۸۰۰ بهره بردار و تولید ۸ هزار و ۵۰۰ تن محصول در سال، رتبه اول تولید این میوه خوش خوراک در استان سیستان و بلوچستان را داراست.
فضل الله کردی گفت: زردآلوی تولیدی تفتان به عنوان زودرسترین زردآلوی کشور از اوایل اردیبهشت وارد بازار میشود و به طور متوسط در هکتار ۱۲ تن زردآلو برداشت میشود.
او عمده زردآلوی تولیدی در شهرستان را ارقام قیسی، شاهرودی، شاهرودی قرمز، تهرانی و عسگرآبادی برشمرد.
شهرکی گفت: سالیانه حدود ۴۰ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج کشور میشود.
فضلالله کردی افزود: از مجموع چهار هزار و ۵۰۰ هکتار باغات میوه تفتان بیشترین سطح به پسته با سه هزار و ۲۰۰ هکتار، زردآلو ۷۰۰هکتار و انگور٣٠٠ هکتار اختصاص دارد.
وی ادامه داد: همچنین از مجموع هشت هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع زراعی تفتان گندم با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار عمده محصول زراعی این منطقه به شمار میرود.
مدیر جهاد کشاورزی تفتان گفت: تاکنون بیش از پنج هزار و ۵٠٠ هکتار از اراضی زراعی و باغی شهرستان مجهزبه سیستمهای نوین آبیاری شده است.