سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مجلس از «انتصابات سیاسی و رفاقتی در تأمین اجتماعی» تحقیق و تفحص می‌کند

مجلس موافقت کرد از عملکرد سازمان تأمین اجتماعی در حوزه انتصابات و نحوه مدیریت شرکت‌های وابسته خصوصاً شستا تحقیق و تفحص شود.

متقاضی‌های این تحقیق و تفحص عملکرد شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی را «غیر شفاف» دانسته‌اند. بررسی «انتصابات با صلاحیت‌های غیر حرفه‌ای و بیشتر با نگاه سیاسی و رفاقتی» و اطلاع رسانی نادرست و نابه‌هنگام درباره ورود شستا به بورس از محورهای دیگر تحقیق و تفحص است.

مجلس همچنین درباره بی‌عدالتی در توزیع اعتبارات درمانی و «ضعف در خدمات رسانی بیمارستانی و تمرکز خدمات فوق تخصصی و ویژه صرفاً در بیمارستان میلاد که باعث آوارگی بیماران شهرستانی شده» باید رسیدگی نظارتی کند.

بی‌عدالتی در پرداختی‌ها در داخل سازمان و فاصله فاحش در پرداخت‌ها، ضعف در استفاده از اداره بدون کاغذ و عقب افتادگی در حذف دفتر چه‌های کاغذی و ضعف در استفاده از امکانات مشارکتی مانند مهمان‌سراها، مراکز اقامتی و فرسوده شدن آنها در میان محورهای تحقیق و تفحص قرار دارد.

نمایندگان با تصویب این تحقیق و تفحص «اعمال نظر در درصد ازکارافتادگی و غیر علمی بودن درصد تعریف شده»، «حمایت نکردن از کارگران ساختمانی در بیمه آنها و فاصله زیاد میان حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی با بازنشستگان سایر دستگاه‌ها» را بررسی می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
کتاب مدیریت ایرانی صفحه 381
۱۲:۱۰ ۰۷ تير ۱۴۰۱
تعصب رفاقتی
اما کدام شیوه مدیریتی است که مدیری به سازمانهای متعدد با اهداف مختلف میرود و مدیریت میکند ؟ اکثریت مدیران ایرانی ضریب تعصب رفاقتی بیشتری نسبت به تعصب شغلی و یا تعصب سازمانی دارند . تعصب رفاقتی یعنی اتصال دایمی به یک مدیر قدرتمند بالایی که در هرپست و مقامی قرار بگیرد شما را با خود در این پست و مقام شریک میسازد .بسیاری از این مدیران با استفاده از چاشنی تملق و چاپلوسی ، تشکیل باندی قوی میدهند که بدان مافیا نیز گفته شده است . در اصطلاح مدیران گفته میشود " با ما باش . هرجا رفتیم با هم میرویم." اعتماد به یکدیگر از عوامل اصلی در این تعصب بشمار میرود. این مدیران دایم تغییرسازمان میدهند و مهمترین معضل اینست که سابقه ای از این مدیران دریک سازمان متمرکز نیست، بنابراین یک مدیر میتواند سابقه تخلفات در چندین سازمان و شرکت و وزارتخانه داشته باشد، استعفا داده و در سازمان جدید در منصب مدیریت مشغول گردد. نوع دیگری از این تعصب که مدل رفت و برگشتی در مدیریت میگویند بدینصورت است که مدیر الف برای مدیر ب حكم زده و مدیر ب هم برای مدیر الف حكم مدیریتی امضا میکند . این روش صدور احكام و توزیع مشاغل مدیریتی ، سبکی از تهاتر و معامله شغل و پست و جابه‌جایی مشاغل مدیریتی در كشورمیباشد.