سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حدود ۹ هزار تن زردآلو در سیستان و بلوچستان برداشت شد

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال هشت هزار و ۶۰۰ تن زردآلو از سطح ۸۵۰ هکتار از باغات استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

اردشیر شهرکی گفت: یک‌هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.

او  عمده شهرستان‌های تولید کننده زردآلو در سیستان و بلوچستان را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد.

مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام محلی است که به دلیل مرغوبیت بالا بازار پسندی خوبی دارد.

 سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.