سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کرمانشاه:

سالانه حدود ۸۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تولید سالانه حدود ۸۰ هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد.

نادر پرور گفت: این میزان گوشت تولیدی بیش از نیاز استان است و حدود ۱۰ درصد مازاد آن به استان‌های دیگر صادر می‌شود. در سه ماه اول امسال ۸ میلیون و ۸۰ هزار و ۵۵۱ قطعه جوجه ریزی به ارزش بیش از ۹۳۷ میلیارد تومان در واحد‌های مرغداری استان صورت گرفته است.

به گفته پرور، ۵۴۵ واحد مرغداری گوشتی فعال در کرمانشاه وجود دارد. ۲ هزار و ۷۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۴ هزار نفرهم بصورت غیر مستیقیم در صنعت مرغداری استان مشغول فعالیت اند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، راه اندازی واحد‌های راکد با تامین سرمایه در گردش و هزینه‌های بهسازی طرح ها، توسعه و ایجاد واحد‌های جدید، افزایش بهره وری و بهبود وضعیت موجودو کاهش تلفات را از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه برای افزایش تولید گوشت مرغ عنوان کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.