سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علت افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا چیست؟

انواع ویروس‌های کرونا که از گونه جهش یافته امیکرون منشعب شده اند، می‌توانند از ایمنی به‌دست‌آمده از طریق واکسن‌ها و عفونت قبلی فرار کنند.

نتایج یک مطالعه جدید که توسط محققان مرکز پزشکی Beth Israel Deaconess در بوستون انجام شد، نشان داده است که زیرگونه‌های "BA.۴" و "BA.۵" که از گونه جهش یافته و بسیار مسری Omicron می‌توانند افراد را حتی اگر سه دوز واکسن را هم دریافت کرده باشند، به کرونا مبتلا کنند. با این حال، واکسن کووید ۱۹ همچنان محافظت قابل توجهی در برابر بیماری شدید و مرگ فراهم می‌کند.

بر اساس مطالعه منتشر شده در "ژورنال پزشکی نیوانگلند"، سطح آنتی بادی‌های خنثی کننده ناشی از عفونت‌ها یا واکسن‌های قبلی چندین برابر کمتر از انواع فرعی "BA.۴" و "BA.۵" است.

دان باروخ، نویسنده مطالعه، مدیر تحقیقات ویروس و واکسن در مرکز پزشکی Beth Israel Deaconess، به CNN گفت: داده‌ها نشان می‌دهند که «این گونه‌های فرعی جدید Omicron احتمالاً منجر به افزایش موارد ابتلا در جمعیت‌هایی با سطوح بالا از ایمنی ناشی از تزریق واکسن یا ابتلای قبلی خواهد شد.

وی گفت: با این حال، این احتمال وجود دارد که ایمنی واکسن همچنان محافظت قابل توجهی در برابر بیماری شدید ایجاد کند. 

بر اساس داده‌های منتشر شده توسط مرکز مقابله با بیماری‌های ایالات متحده، گونه‌های «BA.۴» و «BA.۵» حدود ۳۵ درصد از عفونت‌های جدید COVID-۱۹ را در هفته گذشته در ایالات متحده ایجاد کردند که نسبت به هفته قبل ۲۹ درصد افزایش داشت. نتایج آخرین مطالعه منعکس کننده تحقیقات جداگانه دانشمندان دانشگاه کلمبیا در ایالات متحده است.

دانشمندان اخیراً کشف کرده‌اند که ساب کلون‌های «BA.۴» و «BA.۵» در مقایسه با سایر زیرشاخه‌های Omicron، قادر به فرار از آنتی‌بادی‌های موجود در خون بزرگسالان کاملاً واکسینه‌شده هستند که دوز‌های تقویت‌کننده دریافت کرده‌اند.

نویسندگان آن مطالعه جداگانه می‌گویند که یافته‌های آن‌ها حاکی از خطر بالاتر عفونت مجدد حتی در افرادی است که ایمنی قبلی نسبت به ویروس دارند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده تخمین می‌زند که ۹۴.۷ درصد از جمعیت ایالات متحده ۱۶ ساله یا بیشتر دارای آنتی بادی‌هایی علیه ویروس کرونا هستند که از طریق واکسیناسیون یا ابتلا این آنتی بادی‌ها را دریافت کرده اند.

دکتر باروخ گفت: داده‌های ما نشان می‌دهد که (ویروس) COVID-۱۹ هنوز پتانسیل جهش بیشتر را دارد که منجر به افزایش حساسیت به عفونت و افزایش فرار آنتی‌بادی می‌شود.

منبع: شفق نیوز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.