سیدمحمد فتحی با اشاره به اینکه با نزدیک شدن به روزهای گرم سال روند مصرف برق در کشور و به تبع آن در استان افزایش مییابد، گفت: سقف پیک مصرف بار که شرکت توانیر برای استان کردستان در نظر گرفته، به طور متوسط ۴۵۸ مگاوات است که در همین راستا این شرکت در تلاش است تا با برنامه ریزیهای مدون و با همکاری سازمان ها، ادارات، مراکز نظامی و انتظامی و همچنین همراهی بخشهای خانگی، کشاورزی و صنایع مصرف برق مدیریت شود تا میزان مصرف استان برابر با میزان تعیین شده باشد.
او اوج مصرف میزان برق را بین ساعات ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۴ اعلام کرد و گفت: تاکنون هیچگونه خاموشی با برنامهای در سطح استان کردستان اعمال نشده و تنها جهت مدیریت بار در شبکه به صورت برنامهای ونقطهای خاموشیهای در بخشهای صنایع و کشاورزی در قالب تفاهم نامه انجام میشود.
فتحی گفت: بیشترین میزان برق مصرف شده در سه ماه نخست امسال از مرز ۵۰۱ مگاوات عبور کرده است که در طی چند سال اخیر این میزان مصرف در این ایام از سال در استان کردستان بی سابقه بوده است.
او با اشاره به اینکه متوسط میزان مصرف برق در طول شبانه روز به صورت پلهای در حال تغییر است، گفت: علاوه بر اقدامات فنی صورت گرفته، در حوزه فرهنگ سازی نیز بایستی تلاشهای لازم برای کاهش میزان مصرف برق علل الخصوص در پیک بار صورت گیرد.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق کردستان با تاکید بر اینکه مصرف زیاد برق باعث میشود تا میزان بارگیری از تجهیزات شبکه افزایش یابد، گفت: این موضوع باعث آسیب به تجهیزات شده و در نتیجه منجر به بروز خاموشیهای ناخواسته و بدون برنامه در سطح استان میشود.
فتحی گفت: ضروریست جهت تامین برق مطمئن و پایداری برای مراکزحساس وحیاتی و بخشهای خانگی و صنایع، با همکاری و همراهی دستگاهها و مراکزی که دارای مولدهای خودتامین (دیزل ژنراتور) هستند مدیریت بار به نحو احسن در سطح استان اجرایی شود.