سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار همدان:

جشنواره تئاتر کودک موجب تقویت فرهنگ ایرانی_اسلامی می‌شود

استاندار همدان گفت: اجرای جشنواره تئاتر کودک و نوجوان فرصتی مغتنم برای بهره‌مندی کودکان و نوجوانان از آثاری با مضمون اخلاق و سنت ایرانی_اسلامی است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد در پیامی به مناسبت آغاز بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، گفت:اجرای جشنواره تئاتر کودک و نوجوان فرصتی مغتنم برای بهره‌مندی کودکان و نوجوانان از آثاری با مضمون اخلاق و سنت اسلامی، فرهنگ اصیل ایرانی، نهاد خانواده، نشاط ‎و امید در فضای جامعه و نسل آینده و همچنین زمینه‌ای در راستای تقویت هویتِ فرهنگیِ ایرانی_اسلامی است.

او گفت: شناخت هنر اصیلِ تئاتر و اصول و روش‏‌های مربوط به آن برای آموزش مفاهیم دینی و ملّی به کودکان و نوجوانان از جمله مزیت‌های برگزاری این جشنواره بین المللی است.

استاندار همدان گفت: بسیار خرسندم که در سال‌های اخیر جشنواره‌های بین‌المللی و بزرگی، چون فیلم نوجوان، تئاتر کودک و نوجوان، نمایشگاه کتاب کودک و نوجوان، برنامه‌های متنوع ادبی و تولید پویانمایی‌هایی در حوزه کودک و نوجوان در استان همدان «پایتخت تاریخ و تمدن ایران» انجام گرفته است.

در ادامه پیام قاسمی فرزاد آمده است: این بار نیز همدان میزبان «بیست‌و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان» است و هنرمندان و علاقه‌مندانِ به هنر اصیل، با حضور فعال در این رخداد جهانی، فضای استان را پویا و پر تحرک ساخته‌اند.

او گفت: بی‌شک تداوم و استمرار فعالیت جشنواره به‌عنوان یکی از افتخارات هنریِ کشور، بدون توجه به تغییر و تحولات در راستای توسعه و تعالی میسر نخواهد بود و در این راه، هنرمندانِ کارشناس و خلاق، بهترین افراد برای فراهم کردن تحولات در سطح ملی و بین‌المللی‌اند.

استاندار همدان در این پیام افزوده است: آنچه در این جشنوارۀ بین‌المللی حائز اهمیت است توجه به تولید آثار خلاقانه و پرمخاطب در دنیای کودکان و نوجوانان در مضامین موردنیاز برای تربیت آینده‌سازانِ میهن اسلامی است؛ زیرا ساختار فردای کودکان در گرو تربیت‌ها و آموزش‌های امروز شکل می‌گیرد.

به گفته قاسمی فرزاد، آموزش مفاهیم دینی و ملّی نیز مانند هر علم دیگری نیاز به شناسایی و به‌کارگیری اصول و روش‏های صحیح، کارآمد و مؤثر دارد؛ بنابراین، همان‏گونه که ضرورت شناخت خصوصیات و توانایی‌های کودکان و نوجوانان در بهینه‏‌سازی آموزشِ مفاهیم دینی و ملّی امری مسلم است، شناخت هنر اصیلِ تئاتر و اصول و روش‏‌های مربوط به آن برای آموزش مفاهیم دینی و ملّی کودکان و نوجوانان نیز مزیتی بزرگ محسوب می‌شود.

قاسمی فرزاد ادامه داده است: تأکید بر عدالت، برابری اقوام و نژادها، احترام به حقوق ملل و مذاهب دیگر، مروت و مدارا، آمادگی برای پذیرش افکار تازه و عناصر فرهنگی دیگران و مطابقت آن با روح توحیدی اسلام از ممیزات اساسی فرهنگ و تمدنِ ایرانی اسلامی است که می‌تواند توجه هنرمندان در این عرصه را به‌خود جلب کند.

استاندار همدان در خاتمه این پیام ضمن تشکر از وزیر فرهیخته و هنردوست فرهنگ و ارشاد اسلامی و تمامی دست‌اندرکاران و شرکت‌کنندگان در این دوره از جشنواره، اظهار امیدواری کرده که این‌گونه جشنواره‌ها با تولید درون‌مایه‌های تمدن‌ساز و خلاقانه، زمینه‌ای فراهم کند تا همۀ کودکان جهان به‌دور از هرگونه خشونت در کانون خانواده به‌عنوان مهم‌ترین و مقدس‌ترین نهاد بشری زندگی پر از پویایی، نشاط و شادمانی را داشته باشند.

 بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، به دبیری امیر مشهدی عباس اول تا ششم تیرماه سال ۱۴۰۱ با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

این جشنواره با حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی برگزار می‌شود، ۵۰۰ اثر از گروه‌های نمایشی داخلی و خارجی به جشنواره ارائه شد که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این دوره از جشنواره راه یافتند. در این دوره از جشنواره گروه‌های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر راه یافتگان به این رویداد رقابت می‌کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.