مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: توسعه این بخش میتواند در حفاظت از سرزمین و توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جوامع محلی نقش بسیار مهمی ایفا کند.
یه گفته سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی، شناسایی مقاصد زمینگردشگری یا ژئوتوریسمی، موضوعات مربوط به ژئوپارکها و راهکارهایی برای ثبت آن در شبکههای بینالمللی، توسعه و تنوعبخشی به فعالیتهای مرتبط با ژئوتوریسم، آموزش و منابع انسانی متخصص در بخش گردشگری از جمله مواردی است که ضرورت دارد گروههای ذینفع در خصوص آن به بحث و تبادل نظر بپردازند تا این بخش از ظرفیتهای مهم صنعت گردشگری در مسیر پایدار مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
او گفت: توجه به رویکرد حفاظتی و توسعه پایدار در رونق ژئوتوریسم، سازو کار مربوط به برنامهریزی برای آموزش، توانمندسازی جامعه محلی، تامین زیرساختهای لازم، تبلیغات، معرفی و جذب ژئوتوریستها و نیز تهیه طرحهای جامع و برنامه اقدام در خصوص موضوع، تهیه آییننامه و دستورالعملهای مربوطه در دستور کار قرار گرفت.
«میز تخصصی زمینگردشگری (ژئوتوریسم) در قالب کارگروه هماندیشی با هدف توسعه و تنوعبخشی به مقاصد گردشگری مربوطه و بهرهمندی گردشگران از این محصول جدید تشکیل شد.