اردشیر شهرکی گفت: چهار هزار هکتار از باغهای سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که سه هزار و ۲۵۰هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
او گفت: برداشت انگور در سیستان و بلوچستان از اردیبهشت آغاز و هم اینک به اتمام رسیده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت:۹۰ درصد انگور تولیدی این استان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
او به ویژگیهای انگور یاقوتی گفت: این نوع از انگور با شرایط سخت محیطی در سیستان و بلوچستان سازگاری دارد.
شهرکی گفت: درخت انگور یاقوتی در نیمه دوم اسفند شکوفه میزند، اواخر فروردین میوهاش سبز میشود و در اردیبهشت شاهد تغییر رنگ حبههای آن هستیم.
او گفت: انگور یاقوتی به دلیل زودرس بودن از بازار پسندی مناسبی برخوردار است و درآمد خوبی عاید کشاورزان این منطقه میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین سطح زیر کشت انگور در منطقه سیستان شامل زهک، زابل، هیرمند، هامون و نیمروز و در شهرستانهای خاش، زاهدان و میرجاوه است.