علی علی پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: همه ساله در این ایام کار خوشه بندی خرما آغاز میشود و این کار به منظور تولید بیشتر و محصول بهتر و برداشت آسانتر و جلوگیری از ریزش میوهها در مقابله با طوفانهای فصلی و بارانهای موسمی انجام میشود.
او گفت: این کار از سوی افراد ماهر ومجرب انجام می شود که خوشههای خرما نا منظم بوده و با نظم و ترتیب خاص این میوه را آرایش میدهند و خوشههای اضافی را از درختان جدا می کنند تا میوهها درشتتر و شهد دارتر شوند.
علی پور گفت: در خنج ۳۵ واریته خرما وجود دارد که ارقام شاهانی، هلیله ای، خاصویی، مجول، پیارم، گیهانی، کبکاب، قصب از انواع پر محصول، بازار پسند و تجاری است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت محصول خرما در خنج به دو صورت تر (خارک ورطب) و خشک از اواخر مرداد آغاز میشود و تا اواخر مهر ادامه دارد و برآورد میشود امسال نخلداران خنج ۲۰ هزار تن محصول خرما را برداشت و روانه بازار مصرف داخلی وخارجی از کشور کنند.
او گفت: تنوع محصول کیفیت ومرغوبیت واستفاده کمتر از سموم دفع آفات نباتی وکود شیمایی سبب بازار پسندی محصولات شهرستان خنج در بازارهای داخلی وخارجی از کشور شده است.
شهرستان خنج در جنوب فارس واقع شده است.