سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو

سرپرست شبکه دامپزشکی گتوند از برگزاری کلاس آموزشی راهکار‌های پیشگیری از تب کریمه کنگو برای سلاخان و قصابان کشتارگاه در خصوص راه‌های انتقال، علائم و راه‌های پیشگیری از ابتلا به این بیماری خبر داد.

احمد فخرالدین گفت: از آنجائیکه با شروع فصل گرما، ویروس تب کریمه کنگو که عامل یکی از بیماری‌های مشترک میان انسان و دام می‌باشد و از طریق گزش کنه قابل انتقال می‌باشد و این بیماری در فصل گرما شیوع بیشتری پیدا می‌کند.

سرپرست ادراه دامپزشکی گتوند می گوید: دامداران و کارکنان کشتارگاه‌ها (قصابان، سلاخان و …) از جمله افرادی هستند که بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

او بر لزوم رعایت موازین بهداشتی جهت جلوگیری و پیشگیری از ابتلا به این بیماری تأکید کرد.

این مقام مسئول گفت: این ویروس از طریق گزش کنه و یا تماس با خون یا ترشحات لاشه دام و یا انسان آلوده به دام و افراد دیگر که دارای زخم و جراحات پوستی هستند یا در اثر تماس ویروس با مخاطات منتقل می‌شود.

او اشاره‌ای به اهمیت سمپاشی جایگاه دام و دام‌ها، عدم استفاده از دست برای جدا کردن کنه از بدن و له کردن آن و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال با دمای صفر تا چهار درجه اشاره نمود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.